сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Triple H's Empty Building Match за Джони Гаргано Vs. Tommaso Ciampa, Gargano...

Triple H's Empty Building Match за Джони Гаргано Vs. Tommaso Ciampa, Gargano Reacts, Candice LeRae

82

– Както бе отбелязано, Candice LeRae победи Кайдън Картър в тази седмица на WWE NXT епизод, за да се класира на мача за стълба при жените на 8 април, като победителката стана новата претендентка №1 за шампионка на NXT за жени Rhea Ripley. Картър се присъединява към Челси Грийн, Миа Йим, Теган Нокс и Йо Ширай като потвърдени имена за мача с шест жени. Крайното име ще бъде определено през следващата седмица след мач от втория шанс на ръкавица с Картър, Алия, Шоци Блекхерт, Деона Пурацо, Ся Ли и Дакота Кай.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

По-горе е видео след NXT на Джон Куасто, интервюиращ LeRae за мача на стълбата и заглавието на NXT за жените. Тя беше попитана колко важна ще бъде Мачът на стълбата за нея.

Free Instagram Followers

„О, Боже, просто се чувствам толкова щастлив, че съм тук в момента“, каза ЛеРа. „И възможност да бъда в мач на стълбата. Little Kid ме плаши отвътре в момента. Това е най-готиното. Не бих могъл да измисля по-добър начин да се превърна в, като да стана претендент №1, отколкото да достигна нагоре и грабна този огромен куфар, победи всички останали жени. Просто съм … аааа, толкова съм развълнуван, толкова съм развълнуван. Това е невероятно, нали? “

LeRae също беше попитан за съпруга Джони Гаргано и неговата вражда с Томазо Чиампа. Както бе отбелязано, Triple H обяви в сряда, че епизодът от 8 април ще включва и Ciampa срещу Gargano в празна сграда, за да прекрати окончателно враждата си. LeRae отказа да предприеме въпроси относно Ciampa срещу Gargano.

„Съжалявам, ако имате повече въпроси за мен и моята кариера, за женското първенство на NXT , нямам проблем да отговоря на всички тези въпроси“, каза LeRae пред Quasto. „Но нещата на Джони и Томазо са ме повлияли толкова негативно в миналото и бих предпочел да се съсредоточа върху момента на мача на стълбата. По-важно е за мен. Така че, съжалявам, но няма да отговарям някакви въпроси за това. “

Куасто се извини, че прекратява сегмента.

– Говорейки за мача „Гаргано срещу Чиампа“ от 8 април, който ще излъчи по мрежата на САЩ, сюжетът е, че Triple H ще изпрати местоположение на двамата мъже и те ще се покажат в празната сграда. Вътре ще има рефер и победителят в двубоя ще бъде този, който ще предприеме враждата, тъй като това ще бъде последният мач между бившите партньори на сам.

Triple H добави, че е, че продължават да се бият след битката на 8 април, тогава и двамата ще си отидат от NXT. Все още няма дума от къде е записана последната глава на Ciampa срещу Gargano, но следете актуализациите.
По-долу е съобщението на WWE за мача:

Томазо Чиампа и Джони Гаргано се поставиха за един последен мач на 8 април издание на NXT

Макар че Triple H смяташе, че окончателното раздаване между Томазо Чиампа и Джони Гаргано заслужава да се проведе на възможно най-голямата сцена, двамата най-добри приятели-обърнати-горчиви съперници се съгласиха, че всичко, което им е необходимо, за да уредят резултата си, е пръстен. И така, Triple H им дава това, което искат.

На изданието на NXT от 8 април в USA Network, Triple H ще им даде празна сграда с пръстен вътре и съдия. Двама мъже ще влязат, а един ще застане висок, определяйки кой е истинското сърце и душа на NXT. Но Играта изясни едно: Това е всичко. Ако се включат отново след тази битка, двамата ще изчезнат от NXT.

Кой ще спечели в последната глава от най-личното съперничество на NXT? Разберете след две седмици на 8 април издание на NXT на 8/7 C в USA Network!

За тези, които са го пропуснали, можете да кликнете тук, за да видите как Killer Kross прекъсна шоу-затварящия NXT сегмент с Triple H, Gargano и Ciampa.

– Гаргано отиде в Twitter, след като NXT излезе в ефир и коментира последната битка с бившия си приятел и партньор от екипа на таг.

„Трябваше да приключи миналата година, но съдбата се намеси. Тя щеше да приключи тази година, но съдбата се намеси отново. След 2 седмици го изваждам от ръцете на съдбата. Без голяма сцена, без дим и огледала. . Започна само с нас двамата и завършва само с нас двамата “, написа Гаргано.

Чиампа не е отговорил на туита на Гаргано от това писане, но не е туитвал от нощта преди събитието „Поглъщане: Портланд“ на 16 февруари. Това е събитието, при което Гаргано включи Сиампа и го накара да загуби изстрела на титлата от шампиона на NXT Адам Коул. Пълният туит на Гаргано можете да видите по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.