събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Triple H и Tom Phillips ще бъдат домакини на WWE NXT тази...

Triple H и Tom Phillips ще бъдат домакини на WWE NXT тази вечер

64

Triple H и Tom Phillips ще бъдат домакини тази вечер в WWE NXT епизода в мрежата на САЩ.

Както бе отбелязано, шоуто тази вечер ще се излъчва на живо от WWE Performance Center в Орландо, вместо от Full Sail University, поради пандемията на коронавирус. Съобщава се, че шоуто няма да включва нови мачове на живо, но ще излъчва от студийна обстановка с интервюта, лични профили и по-стари кадри. Също така беше съобщено чрез Дейв Мелцер, че тази вечер NXT ще има "модифициран формат" от това, което видяхме в последните епизоди на RAW и SmackDown в Performance Center.

Все още няма дума за това какво ще правят тази вечер Triple H и Phillips или ако ще се използва редовният екип на Nigel McGuinness, WWE Hall of Famer Beth Phoenix и Mauro Ranallo. WWE по-рано обяви Candice LeRae срещу Mercedes Martinez в квалификацията за „Схващане: Тампа Бей“ за мач за тази вечер, но с Takeover във въздуха поради анулиранията на WrestleMania 36 Week, този мач вероятно няма да се случи. Празненството за царуване на титлата на NXT Адам Коул също изглежда е било преметнато, но все още може да се случи.

Free Instagram Followers

По-долу е краткото съобщение на WWE за домакините на тази вечер:

Triple H & Tom Phillips е домакин на тази вечер NXT

Тази вечер епизодът на NXT ще бъде домакин на WWE COO Triple H и понеделник Том Филипс в понеделник.

NXT стартира тази вечер в 8/7 C в USA Network.

Следете актуализациите за този епизод на NXT тази вечер и не забравяйте да се присъедините към нас за живо представяне в 20:00 ET.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.