Triple H каза двама суперзвезди от WWE. Съблекалнята щеше да ги погребе

138
triple h

Triple H е в борбата индустрия от дълго време и през целия си път на кариерата си е работил с някои от най-големите имена в бизнеса.

Бившият шампион на WWE в момента помага за изграждането на следващото поколение Superstars с NXT, а също така той играе голяма роля за превръщането на Батиста и Ранди Ортън в звездите, каквито са днес

В последния епизод от поредицата за безмилостна агресия на WWE в WWE Network Triple H говори за набиране на Batista и Orton for Evolution и той отбеляза, че ги предупреждава, че съблекалнята ще се опита да ги погребе.

Free Instagram Followers

– Дейв, Ранди, слушай, нека да поговоря с вас. Издърпах ги в една стая и казах: „Значи на път ще натиснете бутона на омразата от всички“. Всеки един човек в тази стая ще ви каже: „Защо човек, това е чудесна възможност“ и ще те погребат. Изведнъж, всички, които смятате за ваш приятел, ще разберете, че не са ваши приятели. "

Очевидно всичко е разработено за Батиста и Ортън, тъй като тази година Батиста ще бъде въведен в Залата на славата на WWE и въпреки че Ортън все още е активен, може да се каже, че вече е имал Зала на славата, достойна кариера.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.