петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Triple H On "The British Bulldog" Davey Boy Smith влиза в Залата...

Triple H On "The British Bulldog" Davey Boy Smith влиза в Залата на славата на WWE

65

Triple H заведе в Twitter днес следобед, за да похвали 2020-та зала на известния WWE „Британският булдог“ Дейви Бой Смит.

По-рано днес беше потвърдено в подкаста на WWE "After The Bell" с Corey Graves, че Дейви Бой ще бъде посмъртно въведен в залата по време на WrestleMania 36 Weekend в Тампа. Triple H заяви, че Булдогът заема законното си място в Залата.

"Любимец на @WWE Вселената, украсена кариера и източник на национална гордост за целия @WWEUK, Британският Булдог заема достойното си място в #WWEHOF. Заедно можем да отпразнуваме неговата кариера в ринга и паметта му като баща , съпруг и Суперзвезда “, написа той.

Free Instagram Followers

Както бе отбелязано, синът на Булдог, Дейви Бой Смит-младши, ще прави индукцията в четвъртък, 2 април, в Амали Арена в Тампа. Церемонията по въвеждането в Залата на славата на WWE 2020 ще излъчи на живо по мрежата на WWE.

В момента WWE има следните имена, обявени за клас 2020 – Булдог, Батиста, The NWo (Хълк Хоган, Скот Хол, Кевин Наш, Шон Уолтман), Близнаците Бела и JBL. Японската легенда по борба Jushin Thunder Liger все още се носи слух.

Можете да видите пълния туит на Triple H по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.