Triple H On WWE Евентуално преместване на PPV от мрежата на WWE

86
triple h

Мрежата на WWE е услугата за поточно предаване за феновете, които искат да гледат WWE плащане за гледане на месечна база, но наскоро имаше много спекулации по отношение на WWE, вероятно продажбата на PPV правата на друга поточна услуга.

Наскоро Triple H говори пред медиите след NXT TakeOver: Portland и той се обърна към възможността WWE да премести плащане за гледане към друга платформа.

„Мисля, че има много спекулации по въпроса за новите платформи. Винс каза на печалба за възможности, но ако вземете всичко това от борда, точно там, където е точно сега, NXT има невероятна стойност, където и да седи, независимо дали това е САЩ или WWE мрежата. "

Free Instagram Followers

„Ако можете да създадете марка като тази със специален списък и двучасово седмично шоу с редовни атракции, които можете да поставите на различна платформа и след това да имате възможности да създадете отвъд… Аз гледам на това като издънка. Ако NXT е основният ствол на дървото, тогава има издънки на NXT UK. Ще продължи да има още издънки, както обявихме. "

Към този момент не се казва какво има бъдещето по отношение на заплащането за гледане на WWE, но ще бъде интересно да се види откъде отиват нещата.

Ще запазите ли абонамента си за WWE Network, ако WWE премести плащане за гледане към друга поточна услуга? Озвучете в коментарите по-долу.

H / T Wrestling Inc.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.