събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Triple H подиграва Deontay Wilder

Triple H подиграва Deontay Wilder

80

Старата поговорка е, че изкуството имитира живота. Шансът да се възползвате от поп културата е нещо, което се бори и WWE не би се възползвал.

След коронавируса ESPN и WWE постигнаха сделка за споделяне на предишни WrestleMania на своята платформа. Един от тези WrestleMania е WM 30. По време на това шоу, Даниел Брайън победи Triple H, Randy Orton и Batista, за да спечели в крайна сметка Световния шампионат в тежка категория. За да започне нощта, Triple H се облича като крал с пълна маска и корона. Той реши да се позабавлява с него.

Triple H заяви в туитър: „Точно като FYI. Този входен костюм беше супер тежък …. Като 45 паунда ….. Краката ми бяха простреляни … Единствената причина Даниел ме бие !!!!!!“

Free Instagram Followers

Това беше референция за това, когато Тайсън Фюри победи Деонтей Уайлдър чрез TKO през февруари. Уайлдър, който нямаше никакво предимство в двубоя, обвини костюм, който носеше преди него, като причина за загубата му. Той заяви, че тежестта на костюма го държи и краката му са свалени.

Това не е първият път, когато Triple H се забърква в нещо, свързано с Тайсън Фюри. Той разговаря с Yahoo Sports известно време назад, заявявайки, че Fury е създаден за WWE.

„Когато набирам прави спортисти, за да станат суперзвезди на WWE, първото нещо, което търся, е харизмата“, каза Triple H. „Атлетизмът, на който можем да преподаваме. Когато откриете спортист на елитно ниво, като Тайсън Фюри, това естествено носи това ниво на харизма [това е страхотно]. Истината е, че във всичко това Тайсън Фюри е създаден по поръчка на всичко това. Той е най-добрият развлекател и шоумен. За WWE той беше не-мозъчен за нас, когато каза, че има интерес към него. Ние казахме: „Да вървим“.

Можете да разгледате пълния туит по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.