събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Triple H поздравява Jushin Thunder Liger с WWE Hall of Fame Induction,...

Triple H поздравява Jushin Thunder Liger с WWE Hall of Fame Induction, William Regal On Liger

66

Както бе отбелязано, днес беше официално обявено, че японската легенда по борба Jushin Thunder Liger ще бъде въведена в Залата на славата на WWE по време на WrestleMania 36 Weekend.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Triple H отиде в Twitter днес следобед, за да поздрави Liger за индукцията.

Free Instagram Followers

„Суперзвезда, обичана от света и обичан, @Liger_NJPW се състезаваше в родната си Япония и по света за ДЕКАДИ! Той представлява историята на нашата индустрия и направи толкова много, за да подготви нейното бъдеще. Поздравления и добре дошли на #WWEHOF“, написа той ,

Генералният мениджър на WWE NXT Уилям Регал също поздрави Liger за индукцията. Регал туитира Liger и след това заедно поглежда назад към историята им, споделяйки промоционален плакат от 1987 г., на който присъства мач на екип, в който са участвали.

„@Liger_NJPW Поздравления, приятелю. Ноември 1986 г. до сега. Много заслужено. Като 18 годишен, аз бих се ужасил от вашите способности и винаги сте били толкова приятелски настроени и полезни за мен. Най-добри пожелания“, написа Регал на Liger.

Той продължи в друг туитър: „Много съм щастлив, че моят дългогодишен приятел @Liger_NJPW е въведен в HOW @WWE. От шоу в Челтнам, Англия през ноември ’86 до днес, единствен по рода си Pro Wrestler, човек и всеотдаен и полезен професионалист във всеки смисъл на думата. “

Можете да видите свързаните туитове от Triple H и Regal по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.