четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Triple H реагира на WWE PC SmackDown, NXT PC Зад кадрите, Santino...

Triple H реагира на WWE PC SmackDown, NXT PC Зад кадрите, Santino Marella

55

– WWE Performance Center публикува този видеоклип на задкулисен поглед към последния епизод на WWE NXT от миналата сряда в мрежата на САЩ, който се излъчва от компютъра за първи път, поради това, че университетът Full Sail се нуждае от редовното място за не -WWE събитие.

NXT ще продължи да излъчва от PC през април поради ново решение, което забранява всички събития в кампуса, поради избухването на COVID-19. Тази седмица SmackDown също се излъчва от компютъра поради вируса, а в понеделник RAW ще излъчва и компютъра.

Това ново видео включва персонала на WWE PC Coaching, включително Тери Тейлър и продуцентите на WWE PC & NXT , включително Райън Кац, плюс WWE Hall of Famer „Road Dogg“ Брайън Джеймс, ръководител на NXT Character Development, WWE Carpenter Todd Short, Triple H и други.

Free Instagram Followers

– ECW Original Beulah McGillicutty днес навършва 51 години, докато бившият звезда на WCW Брайън Кларк навършва 56 години, а бившият Междуконтинентален шампион на WWE Сантино Марела навършва 46 години.

– За тези, които са го пропуснали, Triple H позвъни снощи на WWE SmackDown на FOX с Майкъл Коул. Той също отвори шоуто, за да обясни на феновете какво представлява WWE Performance Center. Можете да видите видео от този отвор по-долу. Подобна заключителна реч се излъчва и в края на предаването, което се излъчва от компютъра поради коронавируса.

Triple H пое в Twitter след шоуто и благодари на феновете.

„Тази вечер беше усилие, което събра всички @WWE, за да можем да излезем в ефир и да забавляваме най-важния ни избирателен район … ВАС. Благодаря, че ме оставих да си замърся ръцете (и лицето на косата на MichaelCole) # # Благодаря #Smackdown @WWEPC „, написа той.

Можете да видите няколко свързани туитове със снимки по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.