четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Triple H шеги за неговата "демоция" на снощния WWE SmackDown

Triple H шеги за неговата "демоция" на снощния WWE SmackDown

63

По-рано през седмицата имаше съобщения, че Triple H получава „тихо понижение“ поради смяна на заглавието в компанията преди около пет месеца, която съвсем наскоро излезе при подаване на SEC. Triple H по-рано работи като изпълнителен вицепрезидент на Talent, Live Events & Creative от 2013 г., но получи нова длъжност изпълнителен вицепрезидент по глобалното развитие и стратегия за таланти. Той също има своите старши продуценти и създателски роли с марката NXT .

Според съобщенията той беше отдалечен от управлението на таланта и основните му задължения сега са растежът и работата на NXT, продажбата на телевизионните права на NXT на задгранични партньори и глобалното разрастване на черно-жълтата марка.

Главният щаб на Винс Макмахон, Брад Блум, пое другите задължения на Triple H като изпълнителен вицепрезидент по операциите, като наблюдаваше отделите, които преди това управляваха Triple H, като пое задълженията, като преговори с талант. Марк Карано, вицепрезидент на WWE за талантните отношения, вече не докладва на Triple H, а вместо това на Blum.

Free Instagram Followers

В снощния WWE SmackDown , шоуто беше преместено от Детройт в WWE Performance Center в Орландо поради пандемията на Коронавирус. SmackDown нямаше публика и Triple H работи с коментари заедно с Майкъл Коул.

По време на шоуто Triple H се пошегува с „понижението си“, като заяви, че е по-натоварен от всякога.

„Изобщо не съм толкова зает!“ Тройно Н каза. „Аз съм единственият човек в историята на света, който може да се демонтира и да стане по-оживен. Явно не знам, но ето ме тук.“

Днес, в доклад на PWInsider, Triple H наистина е по-натоварен от всякога в новата си роля, която включва и водещ път към отваряне на нови центрове за изпълнение на WWE, както в страната, така и по целия свят, за повече таланти да бъдат обучени.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.