неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Церемонията по въвеждането в Залата на славата на WWE се забавя до...

Церемонията по въвеждането в Залата на славата на WWE се забавя до SummerSlam Weekend?

85

Изглежда церемонията по въвеждането в Залата на славата на WWE 2020 може да бъде прехвърлена към август.

Дъщерята на известната зала „Британският булдог“ Дейви Бой Смит от 2020 г. WWE заведе в Туитър днес и каза на феновете, че е говорила с WWE, и че компанията отлага церемонията до по-късна дата тази година. Тя добави, че WWE се надява да направи церемонията по въвеждането по време на SummerSlam Weekend.

„Само с главата нагоре! Говорих с @WWE и те отлагат Залата на славата за по-късна дата и се надявам да го направя за Summerslam (което би било подходящо за баща ми) благодаря отново за цялата ви подкрепа! Нека всички останете в безопасност там [флаг на Великобритания емоджи] “

Free Instagram Followers

Церемонията по въвеждането в Залата на славата през 2020 г. беше предвидена за четвъртък, 2 април, от Амали Арена в Тампа, Флорида, но WrestleMania 36 Week беше отменена в понеделник поради пандемията на коронавирус. Носят се слухове, че церемонията в Залата на славата и събитието на WWE NXT „Поглъщане: Тампа Бей“ ще бъдат преместени в WWE Performance Center в Орландо, както беше WrestleMania 36 , но това не е потвърдено. Сега изглежда, че церемонията по въвеждането на Залата на славата може да не се случи до края на уикенда на плащане за преглед SummerSlam 2020, което в момента е насрочено за 23 август от TD Garden в Бостън, Масачузетс.

В момента WWE има Bulldog, Batista, nWo (Хълк Хоган, Скот Хол, Кевин Наш, Шон Уолтман), JBL, близнаците Bella и Jushin Thunder Liger, обявени за клас 2020.

Следете актуализациите на церемонията по откриването на WWE Hall of Fame 2020. Пълният туит на Джорджия можете да видите по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.