събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Tyson Kidd Talks работи за WWE като продуцент

Tyson Kidd Talks работи за WWE като продуцент

75

Наталия беше един от борците в челните редици на WWE’s Woman Revolution. Тя и Лейси Евънс се бориха в първия в историята мач за жени от WWE в Саудитска Арабия. В неотдавнашния епизод на „След камбаната“ Кори Крейвс попита какво планира Наталия за бъдещето, а Наталия говори за борбата си да стигне до мястото, където сега е особено по време на контузията на съпруга си – Тайсън Кид, която сложи край на кариерата му.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Нека се спра на преследването. Бях готова за Женската революция преди Женската революция да е готова за мен, но трябваше да чакам. Трябваше да чакам, защото не беше подходящият момент и накрая настъпи Женската революция . Смешно е, защото го помня наистина ясно. Когато TJ счупи врата си, това беше точно, когато дебютираха Шарлот, Беки и Саша, а аз бях разкъсан между това ли да остана вкъщи с TJ и да се грижа за него, след като той беше луд, почти животозастрашаващо, завършване на кариерата, трагична контузия или се връщам на работа и скачам във всичко, за което се бях борила през цялата си кариера “, каза Наталия. „Така че сега, когато сме тук, където сме в момента, имаме три подразделения: NXT, RAW, Smackdown. Няма да се отдалеча от всичко, за което се борих, и имам чувството, че съм в най-добрата форма на моя живот и има толкова много други неща, които ми остава да направя. Така че все още съм тук. “

Free Instagram Followers

Контузията принуди Кид да прекрати кариерата си по борба по ринг, но той е служил като задкулисен продуцент за WWE. Грейвс попита Кид за прехода към продуцент.

„Така че преходът беше сравнително плавен, за да бъда честен. Беше гладък от гледна точка на това, че харесвам да помагам на хората. Харесва ми да помагам на таланти с техните мачове преди контузията ми. Очевидно е, че сега като продуцент става по-голяма отговорност от само мен, тъй като талант, даващ съвети. Това, което не знаех, че не знаех как всъщност може да се изпълни „, каза Кид. „Казаха ми от шефа, че сега ще бъдеш като мен. Обичайно живееш чрез таланта. Мислех, че това са само думи. И сега разбрах, че е много истинско. Изпълнението и усещането са много истински. Когато отложим нещо и талантът излезе навън, аз съм част от творческия процес да помагам за сглобяването на нещата, може би да поставям нещата на различни места. Когато излязат там и го изпълнят дори по-добре, отколкото си представях в главата ми, просто е страхотно чувство. “

Кид говори за емоциите от това да си продуцент. Той говори за изпълнението на това, че вижда нещо, което е помогнал да се съберат и да види как талантът ще направи това в действие и да го направи по-добро. Той сподели, че е в сълзи да гледа мача на Наталия SummerSlam срещу Беки Линч със Сет Ролинс.

„Не знам дали е от контузията ми или е на моята възраст или комбинация от двете, но е много странно“, каза Кид. „Вече съм много по-емоционален. Така че, ако видя какво ще нарека красив мач, ако го гледам сам у дома, ще ми е трудно да не съм в сълзи да гледам тези мачове. Не бях продуцентът за Беки срещу Нати в SummerSlam, но аз имах ръка да помагам с някои идеи и докато го гледах в горила, този кадър е някъде, гледам го в горила със Сет. Камерите на WWE са Смешно съм аз и Сет да седя там в горила и да гледам този мач, и се боря с тези сълзи, защото когато го гледам у дома, Нати е седнал там и спи за две минути, но аз седя там и плаче от Аз не знам дали това е контузия или моята възраст. Както казах, най-голямата дума ще бъде изпълнението.

„Чувствам се наистина добре да бъда част от това. Двете години, когато бях далеч, докато бях ранен и преди да се върна в тази роля, се почувствах наистина изолирана и много на остров, изцяло към себе си. Чувствам се наистина добре да бъди отново сред моите връстници и таланта, другите продуценти, които ми помогнаха много, когато бях талант. Така че е готино да се върна. Борбата и WWE ми дадоха добра възможност като талант. Просто искам да върна и давам всичко, което мога сега, когато физически вече не мога да правя това. “

Наталия разкри, че има много борци, които искат Кид да работи с тях като техен продуцент. Kidd говори преди това за работата с женското отделение на RAW. Макар да не омаловажава контузията на Кид, Наталия го нарече съдба, че Кид е в положението, в което се намира.

„Е, има малко състава и за TJ. Това е страхотно, ако можех да кажа това, но на другата седмица разговарях с Джон Лауринайтис, който отговаря за продуцентите, и аз [разговарях] с него Както понякога с TJ, е сложно, защото сме в отношения заедно, но много ми харесва, когато той ми помага с мачовете ми. Фит Финлай беше като операция на рамото, така че той беше навън, а Фит обикновено беше с момичетата . Тъй като Фит вече го няма, всички като момичетата трябва да си вкарат патици в редица, и е смешно, че Джон беше, че толкова много хора идваха при мен и питаха TJ да бъде техен продуцент. Толкова много таланти се появяват при мен като мен искам TJ. Това беше от Сет, Ранди, Беки, за мен до Наоми и Асука. Всички искат TJ като техен продуцент „, каза Наталия. „Кара ме да се чувствам толкова добре, когато талантът дойде при мен и каже:“ имаме TJ „, защото мисля, че част от съдбата на TJ, никой никога не иска да се нарани, но това е лудо. Просто чувствам, че е част от съдбата му да стигнете до мястото, където е сега. Това беше нещо, което беше предназначено да бъде за него. “

Кид говори за различното чувство на талант, който иска да работи като продуцент, в сравнение с борците, които искат да работят с него на ринга. Той сподели история за работата с Кармела по време на нейното заглавие на женското заглавие в Smackdown и помага на таланта да постигне идеите си по време на срещи с други продуценти.

„Смешно е. Когато талантът ме изисква, това е различно чувство. Чувства се по-добре, отколкото когато бях талант и талантът искаше да работи с мен на ринга, и не знам защо е така, защото да съм на ринга беше най-голямата ми любов, тъй като съм сигурен, че знаеш същото това чувство. Сега може би това е част от ума ми, която трябва да го изключи и имам някакво приключване с това. Не знам, но след като започна работейки с талант за определен период от време, ние просто развиваме тази връзка, особено ако ги имам многократно и не го казвам, защото сте тук. Това лято, когато Кармела беше шампион, продължавам да правя тези мачове на Кармела, така че ние продължаваме да работим заедно. Сега тя събира моите идеи с по-добри идеи, защото това е, което започнахме да строим. Започнахме да изграждаме заедно, а след това в „Румбъл“ точно по начина, по който се получиха нещата, няма никой за никого, но в един момент тя не беше Няма да направя твърде много и нещата се промениха. Предложих му да се задържи, ако сме ще променим нещата, нека да накараме Кармела да намери малко място и тя се появи и каза: „ей, много ти благодаря“. Просто изграждам рапорт “, каза Кид. „Мисля, че в тези срещи и когато става въпрос за сглобяването на мача, почти съм като щит на таланта. Ако те имат определени идеи в срещата, очевидно таланти няма в срещите, ако имат конкретна идея, независимо дали ми харесва идеята или не, това е мое задължение, чувствам се като, да я представя възможно най-добре “.

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте After The Bell с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.