петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч UK Pro Wrestling Scene, повлияна от блокирането на коронавирус

UK Pro Wrestling Scene, повлияна от блокирането на коронавирус

88

Пандемията на коронавирус продължава да оказва влияние върху света на професионалната борба и днес сцената по борба във Великобритания взе голям удар.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Премиерът Борис Джонсън обяви днес, че Обединеното кралство е изпаднало в пълно блокиране с британската общественост, наредена да остане у дома. Гражданите ще могат да напускат домовете си само за основна работа, упражнения или пазаруване на храни и лекарства. Всички несъществени пазарувания, събития, заведения и места за поклонение вече са закрити със забранени събирания, включително сватби и кръщенета. Съобщението на Джонсън потвърди, че новите правила ще се прилагат от полицията с глоби, които се раздават на граждани, които нарушават правилата. Обединеното кралство сега има най-малко 6 650 случая на вируса COVID-19, с най-малко 335 смъртни случая. Твърди се, че Обединеното кралство е само две седмици зад изоставането в Италия и се надява новите правила да забавят епидемията. Италия регистрира почти 800 смъртни случая от коронавируса за един ден през уикенда и изпревари Китай като най-засегнатата държава в света.

Free Instagram Followers

Правилата за блокиране във Великобритания ще бъдат преразгледани след три седмици.

В момента марката WWE NXT UK има телевизионни разговори, планирани за 1 и 2 май в Международния център на Борнмут в Борнмут, Англия, плюс телевизионни подслушвания, насрочени за 24 и 25 юли в Глазгоу, Шотландия. Събитието на NXT UK „Поглъщане: Дъблин“ е насрочено за 26 април и ще излъчи на живо в мрежата на WWE. WWE не отмени тези събития от настоящото писание и билетите остават на Ticketmaster UK. Следете актуализации за тези събития.

PROGRESS Wrestling издаде няколко обяви днес следобед за преразглеждане на събития, как феновете могат да помогнат за промоцията по време на блокирането и други. Super Strong Style 16, Kaiju Big Battel и Xtreme Attitude 1998 са сред събитията, които се препланират отново. PROGRESS също така стартира „PROGRESStv aka Distraction Streaming“, за да предостави съдържание на феновете по време на продължаващия период на самоизолация, причинен от огнището. Подробности за поточното съдържание можете да намерите на тази връзка.

PROGRESS пусна следното съобщение днес за това как феновете могат да им помогнат по време на блокирането във Великобритания:

Как можете да помогнете на ПРОГРЕС по време на CoronaCrisis

Да не бием около храста – сега е странно време. Няма шоута за следващите 3 месеца, да не говорим за факта, че в момента сме хиляди паунда в дупката за пътните разходи за планираното ни пътуване до Тампа (което би трябвало да върнем, но никога не искате да разчитате на това, докато средствата са отново във ваше притежание!).

Подобно на повечето други организации за забавление на живо, ние бихме могли да използваме малко помощна ръка по време на ситуацията с Коронавирус, само за да ни помогне да запалим светлините. Истински не знаем как са създадени други компании на BritWres, но в интерес на прозрачността с радост разкриваме, че имаме 7 души на редовни, месечни фиксатори (без да се включват собствениците на компанията, които са спрели да взимат пари от компанията) … и нашето намерение е да помогнем на тези екипажи и борци, които липсват в заплатите поради отмените.

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ?

1. Гледайте PROGRESStv на Twitch, ние ще предаваме там най-малко три пъти седмично, включително Събуждайте се с PROGRESS повечето делнични сутрини.
Има опция за съветване там; ако можете да спестите няколко килограма, всичко това се обединява и разделя между компанията и екипажа / борците. Ако не можете да си позволите бакшиш, няма проблем – моля, помогнете ни да разпространим думата!

2. Запазете абонамента си за търсене PROGRESS. Понижихме месечната ставка до $ 6,99 / месец (приблизително £ 6 / месец) по време на това изключване. Ако не сте абонирани, можете да получите двуседмична безплатна пробна версия. Ако вече сте абонирани, тези 6 паунда на месец изминават невъобразимо разстояние до поддържането на нашия екип в дажбите. Всеки ден добавяме ново съдържание по време на изключването, за да ви забавляваме с ново професионално състезателно съдържание от цял свят.

3. Нашите партньори за билети в DICE откриха функция за дарение. 100% от средствата, дарени чрез това, се събират и разделят между компанията и екипажа / борците. Имахме голямо количество хора, които ни питаха дали могат да дарят цената на билета си за отменените събития; по закон не ни е позволено просто да превърнем покупката ви в дарение, но можете! Върнете парите си от DICE или WWN и след това, ако желаете и можете да си го позволите, можете да дарите между £ 2 и 15 £.

4. Създадохме „Отменена колекция“, за да отбележим трите анулирани шоута (29 март в Камден, 2 април в Тампа, 20 април в Камден). Печалбите от тази печалба ще бъдат разпределени между компанията и онези екипажи / борци, които липсват на заплатите на PROGRESS поради спиране на вируса.

5. Британското правителство, докато пишем това, налага много по-широко спиране, което означава, че нашата стокова операция не е отворена поне през следващите три седмици. Въпреки това, ние все още приемаме поръчки и, ако можете да изчакате до спиране на спирането, това е чудесен начин да ни подкрепите. Разгледайте какво предлагаме и ако някой от вас ви вземе, поръчайте го!

Ако в момента няма нищо, което ви грабва, но искате да подкрепите така или иначе … ние предлагаме карти за подаръци в купюри от £ 10 до £ 100. В момента всичко това помага да се запазят нещата и да се поддържа здрав и жив екипът ни!

6. Ако сте имали билет за едно от трите отменени шоута (29 март в Камден, 2 април в Тампа, 20 април в Камден) … ще получите възстановяването си автоматично от DICE (за шоута в Camden) или от WWN ( за Тампа). Моля, бъдете търпеливи, ще стане. Благодаря ти!

7. Ако сте член на Club PROGRESS, трябва да изясним как точно ще се отменят анулираните дати до края на тази година. Бъдете сигурни, че ще се погрижите за вас – независимо дали това означава преобръщане на членството през следващата година с 3 участия или възстановяване на 3 участия на депозити или някакъв друг вид изплащане.

ПРОГРЕС издаде и следното съобщение за преразглеждане:

Нови и заместващи дати за 2020 г.

Една сребърна облицовка към тази #CoronaCrisis е, че ни остава известно време да седнем с дневника и да планираме остатъка от годината ни по отношение на датите за подмяна (за онези предавания, отложени за май 2020 г.) и да добавим още няколко предавания в ,

Едно нещо, което трябва да се изясни точно в началото, е, че парите ви са в безопасност при нас. Ако по някаква причина не можем да спазим тези дати за подмяна (например, ако кризата в Корона продължи повече от предвиденото в момента), ще ви бъде предложен суап за друга дата на замяна или възстановяване на сумата. Без кавга, без караници.

Тук сме досега:

СУПЕР СИЛЕН СТИЛ 16
Отложен за 29/30/31 август от 23/24/25 май.
Врати 14:00, всеки ден показвайте 15:30 до 20:00 @ Александра Палас
Всички билети за уикенд и ден, закупени за майските дати, автоматично ще бъдат валидни за съответните дати от август. Например, ако имате билет за събота 23 май, това ще бъде валидно за събота 29 август. Ако имате билет за уикенда и за трите дати, това ще важи за трите дати на август.
Ако можете да направите новите дати, няма нужда да правите нищо!
Ако сте закупили или билет за уикенд чрез DICE и сега не можете да направите целия уикенд, моля, свържете се с DICE и те могат да разделят билета ви през уикенда на 3 отделни дневни билета; след това можете да получите възстановяване на някоя от новите дати, които не можете да направите … или можете да изпратите този билет, който не можете да използвате на приятел, използвайки DICE архитектурата.
Имейл: [защитен имейл]
Ако сте закупили билети през уебсайта на мястото на провеждане / Вижте билети и не можете да направите новите дати, моля, свържете се с Вижте билети за възстановяване на средства. Исканията за възстановяване трябва да бъдат подадени до 9 май 2020 г.

KAIJU ГОЛЯМ БАТТЕЛ
Отложено за 29 август от 23 май
XTREME ATTITUDE 1998
Отложено за 30 август от 24 май
Билетите за тези събития никога не се продаваха (защото успяхме да прекратим това, точно когато се преодоля кризата в Корона).
Единствено събитие или комбинирани билети за Kaiju Big Battel и Xtreme Attitude 1998 ще бъдат пуснати в продажба в 12:00, вторник, 24 март (UK)

МАНЧЕСТЪР – ДАТА НА ЗАМЯНА
Отложено за събота на 11 юли от събота на 9 май
Врати 14.30 ч., Шоуто 3.30-8pm @ O2 Ritz Manchester
Всички билети, закупени за оригиналната дата за май, автоматично ще бъдат валидни за датата на юли.
Ако можете да направите новата дата, няма нужда да правите нищо!
Ако не можете да направите новата дата, моля, свържете се с търговския обект, от който сте закупили билета си (DICE или Ticketmaster), за да получите възстановяване.
Ако сте закупили чрез DICE, можете вместо това да изберете да изпратите билета, който вече не можете да използвате на приятел, като използвате архитектурата DICE.
Исканията за възстановяване трябва да бъдат подадени до 9 май 2020 г.
Имейл: [защитен имейл]

ЛИДОВЕ – ДАТА НА ЗАМЯНА
Отложено за петък 10 юли от неделя 10 май
Врати 18:00, шоу 7-11pm @ O2 Academy Leeds
Всички билети, закупени за оригиналната дата за май, автоматично ще бъдат валидни за датата на юли.
Ако можете да направите новата дата, няма нужда да правите нищо!
Ако не можете да направите новата дата, моля, свържете се с търговския обект, от който сте закупили билета си (DICE или Ticketmaster), за да получите възстановяване.
Ако сте закупили чрез DICE, можете вместо това да изберете да изпратите билета, който вече не можете да използвате на приятел, като използвате архитектурата DICE.
Исканията за възстановяване трябва да бъдат подадени до 9 май 2020 г.
Имейл: [защитен имейл]

Ще има още – нови дати, които ще бъдат публикувани скоро до края на тази година, включително посещения в Нюкасъл, Борнмут, Бирмингам и Шефилд. Ще актуализираме тази публикация в блога с цялата информация, когато я имаме на място!

Можете да намерите повече актуализации на PROGRESS чрез акаунта им в Twitter на @ThisIs_Progress и да настроите други акаунти в социалните медии във Великобритания за подобни актуализации.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.