четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Usos Talks WWE казва, че изглеждат твърде много като римските царувания, след...

Usos Talks WWE казва, че изглеждат твърде много като римските царувания, след като сменят предавките си

67

WWE Superstars The Usos наскоро се появи в подкаста The New Day: Feel The Power. Наред с много други неща, Usos говориха за хода си на петата. Според Джей, когато цветният високопламенен тандем се обърка, те спряха да рисуват лицата си и започнаха да носят черно. Служители на WWE се оплакаха, че близнаците приличат твърде много на техния черен биологичен братовчед, Роман Рейнс.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Да, използвай [имаше съпротива на Usos да се откаже от боята на лицето]. Очевидно, за смяната на петата, ние трябваше да променим всичко, но те казваха, когато за пръв път ни видяха да работим в цялата черна, беше все едно,“ Вие приличате твърде много на Роман. Не приличайте на Роман. „Човече, на кого, по дяволите, трябва да изглеждаме? Ние сме в същия генофонд, уце.“ Като, ние се борихме да премахнем тази [боя за лице]. Искаха да го запазим, но според мен нямаше да работи. “ Джей продължи, „нямаше как да се измъкнем от това. Като, бяхме цветни, но тогава трябваше да се измъкнем напълно от това.“ Не могат да разберат кои сте без боята за лице. “ Знаеш как е това “.

Free Instagram Followers

Usos, които наскоро се завърнаха в WWE SmackDown, за да направят спестяванията за Reigns https://www.wrestlinginc.com/news/2020/01/the-usos-on-saving-roman-reigns-664370/, говориха за идващи от Самоанската династия. По-специално Джими отбеляза, че тяхното известно семейство затруднява намирането им като професионалисти.

„Човече, мисля, че е така, защото винаги сме били момчета на Рикиши, или просто сте се захванали, нали? Но аз винаги знаех, че всички имат свой малък штик, нали?“ Киши беше танцуващи, Умага беше като лошия , убиецът, човече. За мен един от любимите ми беше Тонга Кид. Джими добави: „Всички те имаха свой собствен стил, нали? И затова аз и използвам [бяха] като:„ човече, от това се нуждаем “. Но винаги сме знаели, че стилът ни е лесен. Това е нас. Бедрото е. Готино е. Можем да го ритаме с когото и да е. Неутрално е. За мен ние сме просто неутрални за всички. “

На въпроса как близнаците започнаха да рисуват лицата си, Джими разкри, че рисува върху лицата им с перманентен маркер за тъмно съвпадение и това се хваща с офиса.

„Току-що нарисувах лицето му за тъмен мач с шарпи“, припомни Джими. „Тогава аз нарисувах моите. С шарпи. Имахме тъмното кибритче, рисувахме лицето му, боядисвах лицето ми, имаше тъмното съвпадение. На следващата седмица се върнахме“ ей уце, направихте ли нещо различно миналата седмица ? Бях като: „какво? Ние дори не работихме миналата седмица. За какво, по дяволите, говориш?“ „Не си направил [нищо] различно?“ И тогава, уце каза: „той рисува лицето ми!“ Той е като „направи го отново. Винс иска да го види“.

По отношение на военния танц на USOs, очевидно братята го разказаха повече от година, преди да се наложи да го направят като част от входа си.

„Разбихме го като година преди, куче“, Джими повтори мнението на Джей. „И напълно забравихме да хвърлим бойния танц. Знаеш ли какво говоря? И тогава, Били Кидман, от нищото, помниш ли?“ Хей уце, ти ще направиш танца, защото Винс иска да види какво всички говорите. И аз бях като: „за какво, по дяволите, говори? За какъв танц говори?“ – Не сте ли играли танц или нещо подобно? – Говориш ли преди година? „Да, той иска да види това.“

Чуйте предаването тук или чрез вградения плейър по-долу. Ако използвате някой от цитатите, които се появяват в тази статия, моля, кредитирайте Новия ден: Чувствайте силата с H / T на Wrestling Inc. за транскрипцията.

широчина = „100%“>

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.