сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Възможен спойлер на WWE RAW Superstar се връща към действие и превключване...

Възможен спойлер на WWE RAW Superstar се връща към действие и превключване на марки

84

Изглежда, че Ния Джакс се насочва към женското отделение на WWE SmackDown.

Както бе отбелязано по-рано тази седмица, Джакс беше медицински освободен, за да се върне на ринга за WWE. PWInsider съобщава, че думата около RAW тази седмица беше, че Jax ще бъде част от синята марка, когато тя се върне.

Беше отбелязано също, че Джакс е планиран да бъде в този петък в SmackDown на FOX епизод от Little Caesars Arena в Детройт, Мичиган. Възможно е тя да се върне в телевизията в това предаване, но това не е потвърдено.

Free Instagram Followers

В един момент се появи слух, че навреме ще се върне в действие за плащане за преглед на Royal Rumble през 2020 г., но това никога не се е случило. Тя се подложи на операция с двойно коляно обратно на 25 април миналата година и беше казано, че се справя чудесно, предсрочно с възстановяването си през лятото.

Джакс напоследък туитира за завръщането си на ринга. Както се вижда в туита по-долу, тя туитира председателя на WWE Винс Макмахон миналата седмица и каза, че е готова.

„Здравей, Винс @VinceMcMahon, аз съм готов #IrresistibleForce“, написа Джакс, който все още е член на списъка с RAW към този текст.

Следете актуализации за състоянието и бъдещето на Jax в WWE.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.