петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Великобритания и Ирландия са добавени към забраната за пътуване в САЩ по...

Великобритания и Ирландия са добавени към забраната за пътуване в САЩ по време на Седмицата на WrestleMania

63

Въпреки че вероятността WrestleMania 36 да се състои на 5 април намалява с деня, днес правителството на Съединените щати беше обявено, че Великобритания и Ирландия са добавени в списъка за забрана на пътуване в САЩ. Той започва в полунощ (ET) в понеделник.

По-рано тази седмица президентът Доналд Тръмп обяви 30-дневна забрана за пътуване между САЩ и Европа поради ситуацията с Коронавирус, като първоначално се изключи Великобритания и Ирландия. При малко вероятния сценарий, че най-голямото шоу на WWE за годината продължава по график, феновете от тези страни вече няма да могат да го видят на живо.

Както бе отбелязано, служители на Тампа заявиха, че вероятно ще "дръпнат щепсела" на събитието, ако WWE не направи това първо.

Free Instagram Followers

WWE потвърдиха, че имат план за действие в извънредни ситуации, ако шоуто се отмени.

"Докато оставаме ангажирани с домакинството на WrestleMania на стадион" Реймънд Джеймс "в неделя, 5 април, ние въвеждаме планове за действие при извънредни ситуации, в случай че то бъде отменено от държавни служители, граждански власти и / или местни места. Здравето и безопасността на нашите фенове, изпълнители и служители са нашите основни приоритети и ние следим внимателно ситуацията с нашите партньори и правителствени служители в Тампа Бей “, се казва в изявлението на WWE.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.