ВИДЕО: Алберто с пиянско обръщение към хейтърите

993
Алберто Ел Патрон и Пейдж

Бившата WWE звезда Алберто Ел Патрон, която в момента се изявява в Impact Wrestling, в четвъртък публикува видео, насочено към най-неприятната част от кеч публиката.

Във видеото Алберто, заедно с годеницата си Пейдж, която все още е под договор с WWE, признава, че е пийнал, след което адресира предстоящата сватба, интернет троловете и ръководството на Световната федерация.

В началото на видеото Алберто разкрива, че планира да се ожени за Пейдж през юни, след което обвинява определена група хора, която „стои зад клавиатурите“ и публикува глупости в социалните мрежи. Алберто сравнява интернет троловете с членове на ръководството на WWE, като конкретно назовава „онзи с големия нос и малкия к**“, намеквайки Трите Хикса. Също така, бившият световен шампион заявява, че компанията е „пълна с п***и“.

Free Instagram Followers

Алберто твърди, че Пейдж няма да се връща на ринга скоро, защото е бременна, но така и не става ясно дали се шегува или не. Към края на видеото Пейдж го убеждава да спре записа. Алберто се примирява и го прави, заявявайки, че в противен случай „няма да получи секс тази вечер“.

Вижте цялото видео тук:

Източник: Bleacher Report

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.