Винс МакМеън бе арестуван, Джон Сина се завърна

1113

Тазседмичният RAW премина странно, като се очаква развитие на сюжета в следващите шоута. Вечерта започна с Винс МакМеън, който извика на ринга световния шампион в тежка категория на WWE Роман Рейнс. 191-сантиметровият бивш играч по американски футбол започна словесен двубой с шефа на федерацията, като се стигна до там да го бутне. МакМеън каза, че го боли врата и на сцената се появи дъщеря му Стефани, придружена от полицейски служби.

Съпругата на Трите Хикса настоя Роман Рейнс да бъде арестуван, а в споровете се включи Винс, който удари един от полицаите и бе арестуван. До края на вечерта шоуто се въртеше именно около арестуването на собственика на WWE.

Ето резултатите от мачовете накратко:

Free Instagram Followers
  • Невил победи Кевин Оуенс. След мача бившият интерконтинентален шампион преби човека, който гравитацията е подминала.
  • Саша Банкс (придружена от Наоми и Тамина) победи Беки Линч
  • Калисто победи Кофи Кингстън. И двамата бяха придружени от съотборниците си – съответно Син Кара и отборните шампиони Биг И и Ксейвиър Уудс
  • Веднага след това Биг И победи Син Кара
  • Райбак победи Грамадата, чрез отброяване до 10, тъй като Най-големия атлет в света пожела да напусне срещата. До мача се стигна след епизод на Миз ТВ, в който на ринга се събраха Майк Миз, Райбак, Златен прах, Зак Райдър, Р-Труф, Хийт Слейтър и Грамадата.
  • Лигата на нациите – Шеймъс, Крал Барет и българинът Александър Русев победиха братята Джими и Джей Усо, и интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз в отборен мач
  • В главния мач на вечерта Джон Сина се завърна в мач за титлата на САЩ срещу носителя на пояса Алберто дел Рио. Джон Сина спечели мача, но чрез дисквалификация и така колана остана притежание на мексиканеца. Интересното бе, че когато Сина излезе на ринга той бе масово освиркан от публиката, която скандираше „Cena Sucks“.

В края на вечерта отново се появи Винс МакМеън и заяви, че следващата седмица Роман Рейнс ще защитава световната титла в тежка категория срещу Шеймъс, а съдия на мача ще бъде самият МакМеън.

 

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.