вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Vince McMahon пропуска последните телевизионни ленти на WWE Performance Center

Vince McMahon пропуска последните телевизионни ленти на WWE Performance Center

72

Председателят и изпълнителният директор на WWE Винс Макмахон не беше на SmackDown от миналата седмица на FOX от WWE Performance Center в Орландо, според бюлетина на Wrestling Observer. Все още няма дума дали Винс присъства за снощния SmackDown.

Винс и изпълнителният вицепрезидент на телевизионната продукция Кевин Дън бяха в понеделник RAW от WWE Performance Center.

Все още няма дума дали Винс и Дън, които също биха били около 50-те или 60-те години на миналия век, липсват известно време тук и там заради епидемията от коронавирус, тъй като вирусът се казва, че е смъртоносен за хората на възраст над 60 години. може да бъде нещо, за което другите момчета, участващи в производството на WWE и AEW, трябва да се притесняват, като например Залата на известния WWE и диктора RAW Джери Лоулър, диктора на AEW Джим Рос, талантите на AEW Tully Blanchard и Jake Roberts, Arn Anderson и други, които участват в поставянето предаванията заедно.

Free Instagram Followers

Както отбелязахме, всички, които влизат в WWE Performance Center, всички таланти и персонал, трябва да участват в медицински тестове. Наблюдателят отбелязва, че RAW, SmackDown и Dynamite работят на ограничени екипажи, държани само за основен персонал. В понеделник RAW имаше няколко писатели, няколко продуценти, Дън, Макмахон, изпълнителен директор Пол Хейман и няколко души в поддържащи роли.

В свързана с това бележка, WWE за момента прекрати обучението в Performance Center, поради избухването на COVID-19 и необходимостта да се използва Performance Center за телевизионни подслушвания. Според наблюдателя, в Центъра за представяне в момента няма обучение или работа, освен ако не е свързано с телевизионни кадри.

Източник: Бюлетин за наблюдение на борбата

Абонирайте се за The Wrestling Observer, като кликнете тук. Всеки брой има покритие и анализ на всички основни новини, плюс части от историята. Новите абонати също могат да получават безплатни класически издания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.