петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Винс Макмахон каза, че ще бъде "много срещу" WrestleMania 36 на празен...

Винс Макмахон каза, че ще бъде "много срещу" WrestleMania 36 на празен стадион

61

Председателят на WWE Винс Макмахон е „много против“ идеята за задържане на WrestleMania 36 на празен стадион.

Има спекулации за WWE провеждането на WrestleMania 36 на празен Raymond James Stadium през следващия месец поради пандемията на коронавирус, но @Wrestlevotes съобщава, че Vince наистина не иска да върви по този маршрут. За Vince се казва, че е много против идеята да пусне WrestleMania на празен стадион и докато WWE може да няма твърде много опции за шоуто, празният стадион е най-малкото любимо на Vince.

Все още няма дума кога WWE ще вземе решение за WrestleMania 36 промени поради огнището на COVID-19, но се очаква актуализация скоро след като CDC (Центрове за контрол и превенция на заболяванията) обяви в неделя, че сега препоръчват организаторите отложете или отменете всяко събитие, което ще има повече от 50 души за следващите 8 седмици, за да спре разпространението на епидемията. Както бе отбелязано в петък, местните служители в района на залива Тампа казаха, че ще „дръпнат щепсела“ на WrestleMania 36, ако WWE не го направи първо.

Free Instagram Followers

По-рано днес беше съобщено чрез TMZ, че все още има вероятност WrestleMania 36 да се случи в известна степен, въпреки многобройните обаждания и натиск за отлагане на събитието от местни служители и други. Казва се, че ситуацията е „течна“ и все още нищо не е поставено в камък. TMZ съобщи, че една от опциите на масата за WWE е да се проведе събитие без фенове като UFC, а ако това се случи, събитието все още ще се излъчва на живо на pay-per-view и на WWE мрежата.

Към този текст, WrestleMania 36 все още е предвиден да се проведе на 5 април от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, Флорида, като WrestleMania 36 Week стартира преди няколко дни. Следете за актуализации.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.