вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Винс Макмахон с служители в Тампа, губернаторът препоръчва отмяна на масови събирания,...

Винс Макмахон с служители в Тампа, губернаторът препоръчва отмяна на масови събирания, актуализация на EVOLVE

78

Предполага се, че председателят и изпълнителният директор на WWE Винс Макмахон е на земята в Тампа, Флорида днес, за да се срещне с представители на града относно WrestleMania 36 Week и коронавирусната пандемия.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Както бе отбелязано, градските власти в залива Тампа трябваше да се срещнат днес, за да обсъдят потенциални промени или отмяна на спортни събития и събирания в района, а пресконференцията е насрочена за 13:30 ч. ET. WrestleMania 36 със сигурност ще бъде обсъден и се носят слухове, че най-голямото събитие на WWE за годината ще бъде засегнато значително поради избухването на COVID-19. Има спекулации, че WrestleMania е възможно да се забави до лятото, но все още нищо не е официално и шоуто все още се движи по план, както е писано от това писане. @Wrestlevotes съобщи, че Винс е сред онези срещи с градските власти, за да обсъдят статуса на WrestleMania.

Free Instagram Followers

В свързана с това бележка губернаторът на Флорида Рон Десантис заяви на пресконференция по коронавирус по-рано днес, че препоръча на всички местни власти във Флорида да отложат или отменят всички масови събирания, докато пандемията отшуми. DeSantis призна, че няма право да отменя събития или да принуждава спортни лиги от своя страна и от други компании да отменят събитията си, но настоятелно призова тези действия, за да се предотврати разпространението на вируса.

Няколко промоции в борбата с кали в Калифорния също ще бъдат повлияни от пандемията на коронавирус. Губернаторът на Калифорния Гавин Нюзом обяви тази седмица, че служителите в общественото здравеопазване в този щат декларират, че събиранията с 250 или повече души трябва да бъдат отменени или преназначени, за да се помогне забавянето на разпространението на COVID-19. По-малките събирания са позволени да продължат, ако организаторите изпълнят правило за социално дистанциране на 6 фута. Подробности за постановлението на Калифорния можете да намерите на този линк.

Партньорът на WWE EVOLVE обяви днес, че през уикенда събитията EVOLVE 147 и EVOLVE 148 са отложени поради разпространението.

„Този уикенд # EVOLVE147 & # EVOLVE148 бяха отложени за 8 май в Ливония, Мичиган и 9 май в Чикаго. Всички билети ще бъдат удостоени за тези дати. Ще имаме пълно съобщение за пресата до утре, когато разделим всичко заедно. Ние исках да изкажа дума колкото е възможно по-скоро. Благодаря ви „, туитира EVOLVE, както се вижда по-долу.

Кметът на Тампа Джейн Кастор разговаря с Дрю Гарабо от 102.5 The Bone FM в сряда и на въпрос за статута на WrestleMania 36, тя каза, че ситуацията все още се оценява. Кастор каза, че градът и WWE се надяват все още да проведат голямото събитие, но те все още оценяват. Тя разкри, че имат комисия, която работи върху решението за WrestleMania и всички мащабни събития. Тази комисия ще бъде обявена скоро. PWInsider отбеляза, че Кастор беше попитан за балансиране на здравето и благополучието спрямо икономическото въздействие на WrestleMania и каза, че здравето и благополучието са важни, но тя също така трябва да вземе предвид икономическия спад на гражданите, които се нуждаят от заплати, които идват с предимствата на има големи събития като WrestleMania в града. Кметът каза, че тя поема сериозно отговорността. Кастор също така каза, че WWE може да „вземе решение“ за окончателното решение, но че крайният разговор ще се стигне до градските власти.

FOX 13 News в Тампа отбеляза, че по време на пресконференция по-рано днес кметът Кастор беше попитан за евентуално отмяна на WrestleMania 36.

„Не е нужно да предприемаме незабавни действия за събития седмици по пътя“, каза тя.

Следете скоро, тъй като трябва да имаме актуализация за състоянието на WrestleMania 36 от Tampa скоро.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.