сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Втори шанс Gauntlet & WWE NXT NA Заглавие на мача за шоуто...

Втори шанс Gauntlet & WWE NXT NA Заглавие на мача за шоуто на следващата седмица, датата на мача на стълбата за жени

107

Вече е официално, че WWE NXT Match Ladder Match ще излъчи по време на епизода на 8 април NXT в мрежата на САЩ.

Финалното място за мача на шест жени със стълба ще бъде запълнено в епизода на следващата седмица с мач от втория шанс на Gauntlet с участието на NXT Superstars, които загубиха последните квалификации. В Gauntlet ще участват Aliyah, Kayden Carter, Deonna Purrazzo, Shotzi Blackheart, Dakota Kai и Xia Li.

В момента мачът на стълбата има 5 от 6-те потвърдени участници – Io Shirai, Candice LeRae, Chelsea Green, Mia Yim и Tegan Nox. Победителят в мача ще стане новият претендент №1 за шампионката на жените NXT Rhea Ripley, за бъдеща снимка за титла, която ще се проведе след мача на Рипли WrestleMania 36 с претендентката Шарлот Флер.

Free Instagram Followers

Генералният мениджър на NXT Уилям Регал обяви още два мача за NXT епизода за следващата сряда на 1 април – The Velveteen Dream vs. Bobby Fish, плюс тройна заплаха за NXT Северноамериканската титла с Кийт Лий, който се защитава срещу Damian Priest и Dominik Dijakovic.

Както бе отбелязано, епизодът от 8 април NXT ще включва още един мач между Джони Гаргано и Томазо Чиампа, битката за прекратяване на тяхната вражда. Можете да кликнете тук за доклада как Triple H резервира този мач тази вечер и как участва Killer Kross.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.