петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WALTER за това кой е най-добрият борец в света, защо не се...

WALTER за това кой е най-добрият борец в света, защо не се радва на мача от сериите за оцеляване

65

Уолтър направи своя дебют в WWE в началото на 2019 г. и идва при едногодишната си годишнина като NXT UK Champion. Това последва повече от десетилетие, когато той работи по целия свят и мнозина гледат на австриеца като на един от най-добрите борци в света.

Наскоро той проведе интервю за SPORT1, което го класира за втория най-добър борец в света, изоставайки само от Kazuchika Okada. По време на интервюто Уолтър бе попитан кой смята, че е най-добрият борец на планетата.

„Не можете просто да отговорите на подобен въпрос. Борбата не е състезателен спорт, има много общо с личния вкус. За мен Брок Леснар е на върха на хранителната верига в целия свят“, каза Уолтър. „Той е най-успешният и най-добрият борец. Той е финансово най-успешният, но не трябва да работи толкова много, колкото другите. Той не е прекалено присъстващ и не можете да видите достатъчно от него. Той е много умен и в момента е в върхът за мен. “

Free Instagram Followers

Тогава Уолтър беше попитан на кои борци е гледал, докато тренираше като юноша.

„Като борец винаги съм харесвал трудолюбивите работници. Големите звезди, които бяха в центъра на вниманието, никога не са били моите фаворити. Те ме забавляваха, но често харесвах мачовете с халба по-добре от големите основни събития. За мен майсторството винаги беше в центъра на вниманието на борба. Когато започнах да спортувам, се дистанцирах от WWE и американската борба. Винаги съм поглеждал към японските борци. Даниел Брайън и Самоа Джо бяха хора, които смятах за фантастични дори преди дните им от WWE. Тези хора ме вдъхновяват повече от класическите големи звезди “, разкри Уолтър.

Walter имаше няколко мача в WWE миналата година, водещи до Survivor Series, преди да участва в мач 5 на 5 на събитието. Той беше първият човек, който бе отстранен и излезе за по-малко от три минути. След това той изрази разочарование от опита си от серията Survivor и Уолтър обясни защо.

„По принцип не съм почитател на тези странни условия. Например, мразя тристранни срещи със заплаха. Когато един промоутър ми каза, че трябва да направя мач на тройна заплаха, се опитах да се измъкна от него“, призна Уолтър. „За мен няма смисъл. За мен състезанието е състезател срещу спортист, за предпочитане в екип с етикети. В сериала Survivor имаше 15 души в три отбора, а на ринга винаги имаше трима души на същото време. Това влошава действието малко, тъй като си представям, че борбата е нещо друго.

„За мен майсторството и конкуренцията са на преден план. Човешкият шах със собствено тяло и умения е мой приоритет. Бих могъл да си направя заключенията от това преди мача, разбира се, но като цяло мисля, че не се вписах там . “

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.