WrestleMania 33 чупи няколко важни рекорда

927
Роман Рейнс на WrestleMania

WrestleMania събра 75 245 запалени фена на стадиона Camping World в Орландо, Флорида в неделя. В рамките на една вечер кеч феновете станаха свидетели на края на легендарната кариера на Гробаря, завръщането на Братята Харди и още много екшън и драма.

WWE разкриха някои числа от миналите няколко дена, които са показателни за мащаба на събитието в контекста на съвременния шоубизнес:

  • WWE имаха пет поредни дена от разпродадени събития на стадиона Camping World и арената Amway Center, включващи WrestleMania Axxess, церемонията по въвеждане в Залата на славата, NXT Takeover: Орландо, самата WrestleMania, Raw и SmackDown.
  • 1.95 милиона домакинства са гледали WrestleMania по WWE Network, правейки тазгодишното издание най-гледаното в историята на шоуто.
  • Приходите от бокс офиса начисляват 14.5 милиона долара, правейки го най-печелившото събитие, провеждало се на стадиона.
  • WrestleMania 33 е събитието с най-висока социална активност в историята на WWE, с 5.19 милиона „interactions“ във Фейсбук и Туитър по време на излъчването и още 2.8 милиона през следващия ден.
  • WrestleMania е била източник на близо 30% от всички телевизионни „interactions“ на 2 април, водейки над Наградите за кънтри музика (13%) и финала на сезона на „Живите мъртви“ (10%).
  • По време на седмицата на WrestleMania, официалният сайт, мобилното приложение и социалните страници на WWЕ са начислили 490 милиона гледания, което е увеличение от 96% спрямо миналата година.

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.