понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WrestleMania 36 Детайли за възстановяване на средства, местният организационен комитет на Tampa...

WrestleMania 36 Детайли за възстановяване на средства, местният организационен комитет на Tampa Bay издава изявление за WrestleMania

81

WWE обяви в понеделник, че WrestleMania 36 се премества от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа Бей до центъра за изпълнение на WWE в Орландо, без тълпа. Голямото събитие все още е предвидено да се излъчи на 5 април в 19:00 ET, на изплащане и на WWE мрежата. Ticketmaster започна да актуализира списъците си днес с различните ануляции, свързани с WrestleMania 36 Week, а възстановяванията ще започнат да се обработват скоро.

Ticketmaster обяви, че възстановяването на билети за WrestleMania ще бъде извършено на мястото на покупката. Покупките на билети, направени в Ticketmaster, ще бъдат възстановени в рамките на 30 дни.

Със свързана бележка, Роб Хигинс от Местния организационен комитет в Тампа Бей издаде следното изявление за промяната на мястото на WrestleMania 36 , което беше обявено в понеделник. Комитетът отбеляза, че партньорството между WWE и Tampa Bay е по-силно от всякога.

Free Instagram Followers

„Нашата общност е чакала 36 години да бъде домакин на WrestleMania и макар да се натъжаваме, че тази непредвидена ситуация ни е довела до днешното обявяване, това е напълно правилният призив за сигурността и безопасността на всички участващи. Огромно благодаря на всички наши местни лидери и нашите приятели от WWE, докато колективно работехме през безпрецедентната плавност през последните няколко седмици. Партньорството на Tampa Bay-WWE никога не е било по-силно. "

Същото изявление, видяно по-долу, беше повторно туитвано от кмета на Тампа Джейн Кастор.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.