петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WrestleMania 36 мача, променени поради това, че Рей Мистерио и Дана Брук...

WrestleMania 36 мача, променени поради това, че Рей Мистерио и Дана Брук са в карантина

79

Суперзвездите на WWE Дана Брук и Рей Мистерио в момента са в карантина поради пандемията на коронавирус, според Дейв Мелцер от Радио за наблюдение на борбата.

Забелязахме в понеделник как Брук бе изтеглена от мача за титлата за жени SmackDown на WrestleMania 36, който беше променен от Елиминационен мач с шест пакета с Брук, шампион Бейли, Тамина Снука, Наоми, Лейси Евънс и Саша Бенкс, до фатален 5-посочен елиминационен мач с всички, с изключение на Брук.

Брук беше изтеглена от мача, защото в момента е болна и е в карантина. Служители на WWE не искаха да рискуват с нея, затова я издърпаха от мача. Беше отбелязано, че служителите са загрижени за нея, но други подробности за нейното здраве не бяха предоставени.

Free Instagram Followers

Що се отнася до Mysterio, той в момента също е в карантина поради опасения от епидемията от COVID-19. WWE разгледа множество идеи за двубоя за титлата на Съединените щати на WrestleMania 36, а вероятният мач щеше да бъде Андраде да се защитава срещу Рей, след като Рей спечели мача без титла в миналата седмица на RAW. Рей вече е изтеглен от WrestleMania 36 поради карантината. WWE обяви в понеделник, че Andrade ще се съюзява с Angel Garza, за да предизвика RAW Tag Team Champions The Street Profits на WrestleMania 36, като титлите са отборни.

Брук и Мистерио не са коментирали публично, че са в карантина от това писане, но както се вижда по-долу, Брук разкри в Instagram, че работи у дома, вместо в салона.

Следете актуализации за Брук и Мистерио.

Вижте тази публикация в Instagram

?????????? В ДОМАШНА РАБОТА! 4x през нонстоп! ?????????? Необходимо оборудване – лента, Med топка, права лента, гири – 10 клякания с дъмбели в рамената Преса – 10 бицепсови къдрици – 10 мостчета от глутена – 10 прави щанги, огънати над редове в RDL – 20 крясъци #athomeworkout #quarantine #stayhome #train #fitness # fitchick #healthylifestyle #flexappeal #athomeworkouts #athomegym #circuittraining #danabrooke #wwe

Публикация, споделена от ashasebera Dana Brooke WWE (@ashasebera_danabrooke) на 23 март 2020 г. в 13:06 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.