събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WrestleMania 36 мача, разкрити за всяка нощ?, Забележка за локациите

WrestleMania 36 мача, разкрити за всяка нощ?, Забележка за локациите

64

Както бе отбелязано, WWE обяви, че WrestleMania 36 ще излъчи като двунощно събитие от много места тази година. Шоуто ще се излъчи в събота, 4 април и неделя, 5 април от 19:00 ET, чрез мрежата на WWE и плащане за гледане. Звездата от НФЛ Роб Гронковски ще бъде домакин и на двете нощи.

Ние знаем, че едно от местата ще бъде WWE Performance Center в Орландо и че няма да има тълпа, но WWE не е обявила останалите места до настоящето. PWInsider отбелязва как двете нощувки и многото локации всъщност ще улеснят производството на WWE, тъй като те са били много внимателни, като разполагат само с определен брой таланти и персонал под ръка при последните изслушвания на Performance Center. Беше отбелязано и това, че множеството места ще позволят на WWE да превключва от място на място, за да запази излъчването от вид и усещане за монотонност. Това също ще позволи на WWE да записва известно съдържание преди време, дори мачове, да се вмъква в предаването на живо. Затвореният комплект може да улесни WWE да избягва спойлери от предварително записаното съдържание, но това не винаги е дадено.

По отношение на множеството места, WWE има няколко опции, включително WWE HQ и телевизионни студия в Стамфорд, и 3D Suite на Performance Center, който ще позволи на WWE да има съвпадения пред всеки 360 градусов компютър, генериран от фона. Беше спекулирано, че WWE също може да опита и да разчита на връзките си с FOX и NBCUniversal за помощ при намирането на места за The Grandest Stage of Them All.

Free Instagram Followers

Трябва да се отбележи, че WWE не е потвърдило кои мачове ще излъчат в коя нощ или от кое местоположение, но уебсайтът на WWE е актуализиран, за да показва различни нощи за 7-те мача, които са обявени към момента на писане. Уебсайтът изброява следните мачове за събота и неделя, но Центърът за изпълнение е посочен като местоположение:

СЪБЪТ, АПРИЛ 4
* Дрю Макинтайър срещу WWE шампион Брок Леснар
* Charlotte Flair срещу WWE NXT шампионка за жени Rhea Ripley
* The Undertaker vs. AJ Styles
* Кевин Оуенс срещу Сет Ролинс

НЕДЕЛЯ, 5 АПРИЛ
* Роман цари срещу универсалния шампион на WWE Бил Голдбърг
* Шайна Базлер срещу шампионката за жени на RAW Беки Линч
* Джон Сина срещу „The Fiend“ Брей Уайат

Отново трябва да се отбележи, че WWE не обявява официално състави за всяка вечер. Ще бъде интересно да се види дали ще се издават състави за всяка вечер, тъй като се очаква да бъдат обявени повече мачове през следващите няколко седмици. Ранди Ортън срещу WWE Hall of Famer Edge в мач от последния постоянен човек, който не е официален, докато Ортън не отговори на предизвикателството в понеделник RAW.

Трябва да има много нови подробности за WrestleMania 36, потвърдени през следващите няколко седмици, след като първоначалните промени са заключени. Triple H отбеляза в този епизод на NXT тази вечер, че тази година WrestleMania ще бъде като нищо, което сме виждали досега. Той каза, че му се доверяваме, защото знае какво ни предстои и WrestleMania ще бъде тази, която да запомни тази година.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.