петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WrestleMania 36 на компютъра на WWE поради коронавирус ?, Още за слуховете...

WrestleMania 36 на компютъра на WWE поради коронавирус ?, Още за слуховете за WrestleMania и Vince McMahon

57

Идеята за преместване на WrestleMania 36 от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа към центъра за изпълнение на WWE в Орландо има поне известна подкрепа в рамките на WWE.

Съобщава се, че WrestleMania, преместена в центъра за изпълнение, има много малка подкрепа, но тази подкрепа идва от „високо място“ в компанията, според нов доклад от @Wrestlevotes. Водещата идея за WrestleMania 36 да бъде променена поради пандемията на коронавирус е просто да се отложи събитието, но това е много по-трудно, отколкото някой може да си представи. Продължаващата ситуация беше описана като „неизследвани води“ за компанията.

Както отбелязахме по-рано днес, председателят на WWE Винс Макмахон се противопоставя много на идеята WrestleMania 36 да се държи вътре в празен стадион Raymond James в Тампа. Днес също беше съобщено чрез TMZ, че все още има вероятност WrestleMania 36 да се случи в известна степен, въпреки призивите за отлагане на събитието от местните служители и нарастващия натиск. Казва се, че ситуацията е „течна“ и все още нищо не е поставено на камък, но една от опциите на масата е да се проведе „не-фен събитие“ като UFC, където WWE все още ще излъчва събитието на живо срещу заплащане -преглед и мрежата на WWE.

Free Instagram Followers

WWE продължава да бъде подложен на натиск, за да вземе решение за шоуто, а служителите на Tampa казаха в края на миналата седмица, че „ще дръпнат щепсела“ на WrestleMania 36, ако WWE не направи обаждането първо. Ние знаем, че WWE има план за действие в извънредни ситуации, ако местните служители трябва да изтеглят събитието. Продължават спекулациите, че шоуто се променя от първоначалните планове, особено след като в неделя CDC (Центрове за контрол и превенция на заболяванията) обявиха, че сега препоръчват на организаторите да отложат или отменят всяко събитие, което ще има повече от 50 души за следващите 8 седмици за спиране на разпространението на огнището на COVID-19.

Въпреки слуховете и спекулациите, служителите на WWE все още планират да продължат напред с WrestleMania 36 като излъчване в неделя, 5 април, според нов доклад на PWInsider. Където това предаване ще бъде излъчено, остава във въздуха, както и другите свързани събития от WrestleMania 36 Week. Има слухове, че WWE отвежда WrestleMania на места като Ню Йорк Сити и Саудитска Арабия, но няма абсолютно никаква истина за тези слухове. Докладът на PWInsider потвърди, че през уикенда се заговори за провеждане на WrestleMania в Performance Center без фенове. Докато тази идея беше представена, няма дума за това дали тя остава възможността от днес и изглежда по-малко вероятно с Винс да е много против.

Относно слуховете за евентуално преместване на WrestleMania в неделя, 7 юни, това прави кръговете сред талантите на WWE миналата седмица, но все още няма дума дали те обмислят това. PWInsider отбелязва, че в някои кръгове в WWE е имало ход към отлагането на WrestleMania, но според съобщенията на Vince остава непреклонен, че WrestleMania 36 ще се проведе на 5 април.

Следете актуализации за състоянието на WrestleMania 36 и WrestleMania 36 Week.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.