събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Wrestlenomics 'Брандън Търстън за колко WWE може да загуби, като премести WrestleMania...

Wrestlenomics 'Брандън Търстън за колко WWE може да загуби, като премести WrestleMania към компютъра

66

Статистиката и аналитиката са част от всеки спорт, включително и в борбата. Wrestlenomics се задълбочава в икономиката на борбата любезност на Брандън Търстън.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Търстън беше попитан за преместването на WrestleMania от WWE в Центъра за ефективност и финансовите аспекти, когато той разговаря с президента на Wrestling Inc. Радж Гири за The Wrestling Inc. Daily.

Free Instagram Followers

„Звучи лудо, но също така звучи като нещо, което трябва да се направи от WWE, тъй като те не позволяват на външните сили да ги спрат от това, което искат да правят. Вероятно, финансово има най-голям смисъл за тях от чуването, че не биха знайте кога биха могли да го направят, ако го отложат. Има спекулации, че това може да продължи през юли или август, така че Винс почувства, че е най-добре просто да го извадите от пътя “, каза Търстън.

„По този начин им позволява да запазят спонсорството си вероятно със Snickers. Това ще бъде по-евтино шоу, отколкото да го пуснете на стадион. Производствените разходи ще бъдат по-малко в компютъра, отколкото на Raymond James Stadium. Мисля, че те също спестяват на нещата в абонатите на мрежата, които биха очаквали около WrestleMania. Ако го отложите за 2-3 месеца надолу по линия, тогава този бум ще се появи по-късно, ако изобщо се появи. “

Търстън не е сигурен нивото на интерес, което феновете ще имат към WrestleMania, без фона на масивен стадион. Той също така отбеляза, че WWE обикновено вижда скок в абонатите на мрежата през Q2 благодарение на WrestleMania, но това може да не е така тази година.

„Без това мрежата е наранена дори по-лошо, отколкото е. Виждаме тенденция към спад на абонатите в мрежата след година. Има финансов смисъл да държите WrestleMania на датата, на която я имате, за да поддържате приходите и абонатите. Предполагам, че това е спестяване на пари от гледна точка на производствените разходи и спестяване на пари в един основен спонсор под формата на Snickers „, заяви Търстън.

С преминаването на WrestleMania от стадион „Реймънд Джеймс“ към компютъра, WWE губи приблизително от продажбите от 70 000 покупки на билети. Добавете в отмените на събития като церемонията в Залата на славата и Axxess и WWE ще загубят милиони долари.

Търстън прецени колко милиона ще бъдат това.

„Мисля, че WrestleMania вероятно е приблизително 16 милиона долара. Приблизително останалите четири събития [Axxess, HOF, Raw, SmackDown] вероятно правят средно по 1 милион долара, така че това са 20 милиона долара. Тогава мисля, че правят около 3 милиона долара мерч, „, Каза Търстън преди да отбележи, че оценките му се основават на данните за последните две години.

„Най-доброто тримесечие за продажбите на място за мерч е квартал WrestleMania . Когато сравните това с останалите три тримесечия, разликата е около 3 милиона долара, така че това достига до около 23 милиона долара.“

От гледна точка на спестяване на пари, Търстън прецени, че производствените разходи за пускането на Mania на стадион са около 2 милиона долара или два пъти повече от пускането на всеки друг PPV на арена.

Пълното интервю на Брандън с Wrestling Inc е излъчено като част от днешния епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед, като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.