WWE 205 Live (4.04.17) – Тозауа с урок за Кендрик

462
205 Live

Резултатите са от записите на 205 Live на 4 април 2017 г. от Amway Center в Орландо, Флорида.

  • Акира Тозауа побеждава Брайън Кендрик чрез туш.
    Кендрик обещава да преподаде „Урок #10“ на Тозауа, но вместо това сам си тръгва поучен от японеца. Тозауа имитира контузия на крака, след което преобръща Кендрик за туш. След мача, Тозауа заявява, че това е „Урок #10“.

  • Рич Суон побеждава Они Лоркан чрез туш.
    Суон взима победата с Цамбурването на феникса, след което признава, че той стои зад подаръците, изпращани до Алиша Фокс през последните седмици.

Free Instagram Followers

Дрю Гулак продължава да поучава Мустафа Али, че трябва да изостави рискования си стил на ринга.

Звездите от новата Британска дивизия на WWE Трент Севън, Марк Андрюс, Волфганг, Пийт Дън и Британският шампион Тайлър Бейт ще са на турне със звездите от 205 Live през идните седмици. Беше обявено и че специализирано шоу на британските звезди скоро ще започне по WWE Network.

Шампионът в лека категория Невил благодари на феновете за липсата на доверие и подкрепа към него, тъй като на WrestleMania е успял да съкруши мечтите на всички с победата си над Остин Ейрис. След това шампионът сяда на коментаторската маса, за да гледа мача за определяне на главен претендент.

  • Четворен мач за определяне на претендент за Титлата в лека категория: Остин Ейрис побеждава „Джентълмена“ Джак Галагър, Ти Джей Пъркинс и Мустафа Али чрез туш.
    Галагър поваля всичките си противници извън ринга със скок с чадър от горното въже.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.