събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE 205 Резултати на живо (3/13): 10-Man Tag Team Elimination Match

WWE 205 Резултати на живо (3/13): 10-Man Tag Team Elimination Match

67

Честит петък на 13-ти всички! Добре дошли в WWE 205 Live Recap на Wrestling Inc! Тази вечер екшън шоуто ще се проведе веднага след петък вечер SmackDown в 10 EST в мрежата на WWE. Не забравяйте да влезете в мислите си за шоуто тази вечер в секцията за коментари по-долу. Освен това, споделете нашето отразяване на живо чрез социалните медии. Уверете се, че щракнете върху бутона REFRESH, за да продължите да получавате най-актуалното до момента покритие. По-долу е това, което е на дневен ред:

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Мач за отстраняване на екип с 10 мъже

Free Instagram Followers

Екип NXT (Isaiah „Swerve“ Scott, Tyler Breeze, Danny Burch, Oney Lorcan & Mystery Partner)

СРЕЩУ.

Екип 205 Оригинали (Тони Нис, Майк Канелис, Брайън Кендрик, Ария Дайвари и „Джентълмен“ Джак Галахер)

За да видите резюмета от миналата седмица, щракнете тук

Коментаторите Джон Куасто и Ейдън Английски приветстват феновете в чисто нов епизод на 205 Live ! Мачът на отбора на 10-те мъже започва!

Отбор NXT срещу отбор 205 Оригинали (без Братя Сингх)

Тайнственият партньор за Team NXT е разкрит, това е Кушида! Кушида (Отбор NXT) и Несе (Отбор 205) започват мача. Кушида тръгва направо за половината Нелсън. Несе се обръща извън трюма и сваля Кушида надолу. Кушида извива ръката на Несе, броячите на Несе. Кушида удря въжетата и приземява комбинация от падащи лакти на трамплин. Nese тагове в Kanellis. Kushida тагове в Lorcan. Лоркан отива за бърз таг към Бърч. Бърч заключва ръката на Канелис и се отправя към ъгъла си, за да маркира Лоркан обратно. Нейс се връща. Nese получава Lorcan позициониран за вертикален суплекс. Лоркан отново кацна на краката си и отново се таи в Бърч. Бърч с падане на крака на Nese. Nese се търкаля от ринга. Бърч връща Несе на ринга. Burch се заключва в кръстоска. Канелис и останалият отбор 205 влизат, за да разбият трюма. Всички от Team NXT влизат също. Сбиването им се разпръсква навсякъде. Nese елиминира Burch.

Дани Бърч (Екип NXT) е елиминиран

Влиза Breeze. Nese заключва Breeze нагоре и грабва маркер от Gallagher. Галахер с бърз таг към Несе. Нес рита Бриз точно в средата му. Галахър влиза със сляп етикет. Галахър навива Бриз и го елиминира.

Тайлър Бриз (Екип NXT) е елиминиран

Lorcan влиза с половин и половина суплекс на Nese. Nese се елиминира.

Капитанът на отбор 205 Тони Несе е елиминиран

Канелис и Лоркан го извеждат в центъра на ринга. Канелис завършва двубоя назад и напред със суперкит. Лоркан става, хваща капак на Канелис и го елиминира.

Майк Канелис (отбор 205) е елиминиран

Кендрик влиза и каца няколко свалени на Lorcan, преди да маркира в Daivari. Дайвари поставя Лоркан в странична слушалка. Лоркан се изправя на крака и се бори от него. И двамата мъже удвояват дрехите си. Маркери Daivari в Кендрик. Lorcan тагове в Скот. Скот рита Кендрик в задната част на главата. След това Скот изпраща Дайвари от престилката с ударен лакът. Галахър влиза и изпраща Скот с ударен лакът. Етикети Gallagher в Daivari. Скот се хваща за ръката на Дайвари и щипва и Дайвари и Кендрик.

И Брайън Кендрик, и Ария Дайвари (отбор 205) са елиминирани

Кендрик и Дайвари са толкова яростни, че разстрояват Кушида и Скот. Галахер е последният човек, който представлява отбор 205. Той вкарва в Скот. Скот изпраща Галахър навън. Скот етикети в Lorcan. Лоркан каца европейска горна част на Галахер. Галахер се удря с удар на лакътя по Лоркан. Галахер покрива Лоркан и го елиминира.

Oney Lorcan (Team NXT) е елиминиран

Кушида вече е законният човек. Галахер заключва и двете ръце на Кушида. Кушида става и се бие от нея с няколко ритници. Кушида се отправя към ъгъла си и маркира в Скот. Кушида и Скот свързват двойна комбинация на Gallagher. Скот приземява поп културата. Кушида заключва подаване на Галлахър, който се възползва. Отбор NXT печели мача!

Победители: Отбор NXT

С това приключва този епизод тази седмица. От всички нас от Wrestling Inc., надяваме се да сте здрави и безопасни!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.