понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE 205 Резултати на живо (3/20): Oney Lorcan Vs. Исая "Swerve" Скот,...

WWE 205 Резултати на живо (3/20): Oney Lorcan Vs. Исая "Swerve" Скот, Дани Бърч Vs. Хоакин Уайлд

71

Добре дошли в WWE 205 Live Recap на Wrestling Inc! Тази вечер екшън шоуто ще се проведе веднага след петък вечер SmackDown в 10 EST в мрежата на WWE. Не забравяйте да влезете в мислите си за шоуто тази вечер в секцията за коментари по-долу. Освен това, споделете нашето отразяване на живо чрез социалните медии. Уверете се, че щракнете върху бутона REFRESH, за да продължите да получавате най-актуалното до момента покритие. По-долу е това, което е на дневен ред:

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Дани Бърч срещу Хоакин Уайлд

Free Instagram Followers

Oney Lorcan срещу Isaiah „Swerve“ Scott

За да видите резюмета от миналата седмица, щракнете тук

Коментаторите Джон Куасто и Ейдън Английски приветстват феновете в чисто нов епизод на 205 Live ! Първият мач за нощта е обявен.

Дани Бърч срещу Хоакин Уайлд

Звънецът звъни и двамата мъже се затварят. Бърч бута Уайлд в ъгъла. Бърч се отдръпва от ъгъла. Те отиват за второ заключване. Бърч сваля Уайлд върху платното и заключва ръката на Уайлд. Уайлд отчаяно се опитва да се измъкне от трюма с няколко обрати, но Бърч се държи здраво. Уайлд става, Бърч и Уайлд извеждат свадата си навън. Бърч кацва на силна горна част, след което изпраща Уайлд в барикадата. Уайлд скача от барикадата. Назад на ринга Уайлд заключва ръката на Бърч. Бърч пълзи над и хваща дъното за въже. Уайлд отново затваря ръката на Бърч. Бърч се бие извън трюма с няколко удара в дясната ръка, последвани от ракета. Бърч отива за прикритие, Уайлд стартира на 2. Уайлд стреля назад с двойни колене към гърдите на Бърч. Уайлд се изкачва на върха на въжето, отлита, Бърч се изтървава от пътя. Burch headbutts Wilde, след което се заключва в кръстовище. Уайлд избива и Бърч печели.

Победител: Дани Бърч

И сега, основното събитие!

Oney Lorcan срещу Isaiah „Swerve“ Scott

Лоркан бута Скот в ъгъла. Лоркан отстъпи. И двамата мъже вървят напред-назад с задържане на подаване. Лоркан притиска коляно в горната част на Скот, Скот се търкаля. Лоркан каца гръмотевичен котлет, последван от бостънска горна част. Скот получава заден лакът от Lorcan. Скот контрира с прекъсвач на наклона. Скот се прикрива, Лоркан изригва на 2. Скот е хванат във въжетата. Lorcan се възползва от това с камшик за крака на винт за дракон. Скот и Лоркан водят битката си навън, но не за дълго. Те си връщат обратно на ринга. Скот нанася няколко удара с десния крак към лицето на Лоркан. Скот изпраща Лоркан с лариат отвътре. Скот се изкачва до върха на въжето и приземява горната част на гърба на врата на Лоркан. Скот приземява плоската линия и покрива Локан. Лоркан стартира на 2,5. Скот отново се качва на върха на въжето, но този път каца двоен туп на гърдите на Лоркан. Скот минава за прикритие последен път и печели мача.

Победител: Исая „Swerve“ Скот

С това приключва този епизод тази седмица. От всички нас от Wrestling Inc., надяваме се да сте здрави и безопасни!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.