Този сайт…

[alert color=“FF0042″ title=“Прочетете този текст“]Любезно молим![/alert]

На 29 януари 2006 г. бе създаден сайтът wwe1.awardspace.com – първият по рода си тогава български сайт за WWE. Създаден от поколението кеч-маниаци, гледащи любимото шоу по тогавашната GTV. Сайтът е съвсем малък, обикновен, но ежедневно екипът в състав ZeVs, OMG, go$hko качва огромно количество информация. wwe-creationdc-org

Сайтът набира все по-голяма популярност, уникалните потребители стават все повече, а регистрираните във форума наброяват стотици. Сайтът съдържаше картинки, кратки текстове, както и голям форум. Всичко, което бе трудно достъпно преди ерата на Facebook и Google. Фенове от цялата страна влизаха, за да коментират впечатленията си от мачовете на любимите звезди от телевизионния екран.

Сайтът получава ежеседмична безплатна реклама в тогавашното списание „Кеч Маниак“, като в замяна на това се съгласява негови материали да излизат в изданието.

Сайтът се развиваше с огромни темпове и на 22 август 2006 г. се появи wwe.creation-dc.org – любимото място на българските фенове . На 27 юни 2007 сайтът бележи рекордния си ден – 581 уникални посетители посещават онлайн изданието.

За 2007 година сайтът бе посетен от 107,839 посетители – абсолютен рекорд на Балканите за информационен сайт, посветен на WWE.

Сега – години по-късно решихме да качим отново цялата информация от стария сайт и отново да се превърнем в информационен източник за любимото спортно развлечение. Процесът по прехвърляне на информацията ТЕЧЕ И В МОМЕНТА – опитваме се да възстановим цялата база данни, а това отнема време. Надяваме се с ВАША ПОМОЩ мисията ни да успее 🙂