петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE да държи WrestleMania 36 без фенове?

WWE да държи WrestleMania 36 без фенове?

71

WWE се сблъска с много натиск през последните няколко седмици, за да отмени WrestleMania 36 заради пандемията на коронавирус, според TMZ.

Новият доклад от уебсайта отбелязва, че "високопоставен източник на WWE" казва, че все още има вероятност WrestleMania 36 да се случи в известна степен, въпреки призивите за отлагане на събитието от местните служители. Казва се, че ситуацията е "течна" и все още нищо не е поставено в камък. Беше отбелязано също, че една от опциите на масата е да се проведе „без фен събитие“ като UFC, но WWE все пак ще излъчи събитието на живо в WWE мрежата и плащане за гледане.

Както бе отбелязано в петък, местните служители в района на Тампа заявяват, че ще "дръпнат щепсела" на WrestleMania, ако WWE не го направи. WWE потвърди миналата седмица, че имат план за действие в извънредни ситуации, ако местните служители трябва да съберат събитието.

Free Instagram Followers

CDC (Центрове за контрол и превенция на заболяванията) обявиха в неделя, че сега препоръчват организаторите да отложат или отменят всяко събитие, което ще има повече от 50 души за следващите 8 седмици, за да спрат разпространението на епидемията от COVID-19. CDC се занимава с големи събития и събирания, защото те могат да допринесат за разпространението на вируса в Съединените щати чрез пътешественици, които присъстват на тези събития и представят вируса в нови общности.

WrestleMania 36 все още ще се проведе на 5 април от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, Флорида. Със слухово съобщение, следете актуализациите относно състоянието на голямото събитие и празниците на WrestleMania 36 Week, които обикновено привличат хиляди фенове от цял свят.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.