петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Elimination Chamber: Мач за елиминационна камера на жените

WWE Elimination Chamber: Мач за елиминационна камера на жените

62

Наталия срещу Лив Морган срещу Шайна Базлер срещу Асука срещу Руби Риот срещу Сара Логан (мач за елиминация на жените за изстрел в WWE RAW Championship Championship на WrestleMania )

Руби Риот и Наталия ще стартират нещата. Riott отива за ранната елиминация, няма късмет. Наталия изпратена в ъгъла, хапва предмишници, Риот подиграва малко Морган. Тогава Наталия изпраща Риот в една от опорните греди. Морган се смее на заден план. Наталия със суплекс извън ринга. Наталия с острелен стрелец близо до бодито, Риот изстрелва Наталия встрани от шушулката. Камерата се прекъсва отзад, докато гледа Беки Линч. Наталия продължава да работи над Riott, докато часовникът се свежда до нула.

Сара Логан влиза в мача.

Free Instagram Followers

Тя веднага удря двойни колене по Наталия, пращайки я в шушулката. След това изстрелва Натали първо с лице в шушулката. Логан поглежда към Риот, който се качва на стената и се качва на шушулка. Логан следва. Риот се опитва да се измъкне далеч, но Наталия я получава и удря силна бомба за сядане отвън. След това Логан скача от шушулката и Наталия отнема много от това на лицето, о. Наталия помага да извади и Логан, и Риот.

Шайна Базлер влиза в мача.

Тя изпраща Наталия на поста на ринга. След това Базлер засажда Логан, рита я и се заключва в съединителя на кирифуда, Логан е изваден и елиминиран. Тя отива право на Риот и прави същото, като я задушава!

Сара Логан и Руби Риот са елиминирани.

След това Базлер хвърля Наталия в шушулката. Базлер я изправя и блъска вратата в Наталия отново и отново. Базлер със съединителя с кирифуда и Наталия в крайна сметка подслушва.

Наталия е елиминирана.

Асука и Базлер се присмиват един на друг, докато чакаме часовника да отметне. Морган крещи, че иска да отиде в WrestleMania. Много време за забавяне, тъй като Базлер се отърва от хората толкова бързо. Морган е следващата и тя веднага се бие с Базлер. Морган е бит в клетката и след това направо в шушулката! Свети молитви, че беше тежък замах.

В крайна сметка Морган се изкачва до ъгъла и се изправя на крака. Базлер с голямо коляно към лицето. Асука все още крещи на Базлер. Базлер се взира в Асука, докато тя вдига Морган от ринга и буквално я задушава.

Лив Морган е елиминиран.

Базлер и Асука се викат един на друг, тъй като имаме още една дълга пауза, докато часовникът не заглъхне.

Асука влиза в мача.

Асука и Базлер се открояват в средата на ринга. Асука с атака на тазобедрената става, рита в гърдите, още един ритник в лицето. Заключването на Asuka е почти завършено, но Базлер се търкаля през него. След това отново се поставя ключалка Asuka, но Базлер се изтърваля от пръстена и към стената на камерата. Базлер вкарва Асука в стената отново и отново. Асука го отърсва и тръгва след нея. Ранената китка на Асука се наведе над въжето и тя изкрещи. Назад на ринга, съединителят на кирифуда се заключва, но Асука успя да се изтъркаля от него. След това Базлер усуква лошата китка на Asuka, асансьори и засажда Asuka към постелката. Голям ритник в лицето, съединителят на кирифуда отново се заключи. Асука бавно избледнява и съдията вика за камбаната.

Победител: Shayna Baszler чрез съдийско спиране и ще получи изстрел в WWE RAW женската шампионка Беки Линч на WrestleMania 36

Това е от пълното ни покритие на WWE Elimination Chamber. Можете да щракнете тук, за да получите достъп до нашата подробна публикация за игра.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.