WWE Fastlane 2017 (5.03.17) – Резултати

1019
Голдбърг на Fastlane

Резултатите са от шоуто WWE Fastlane, проведено на 5 март 2017 г. в BMO Harris Bradley Center в Милуоки, Уисконсин.

ПРЕДВАРИТЕЛЕН МАЧ:

Мик Фоли информира Русев и Джиндър Махал, че тази вечер двамата ще имат възможността да покажат кой е по-добрият в отделни мачове.

Free Instagram Followers
 • Отборен мач: Акира Тозауа и Рич Суон побеждават Браян Кендрик и Ноам Дар чрез туш.

WWE FASTLANE 2017:

 • Самоа Джо побеждава Сами Зейн чрез нокаут.
  Джо получава възможност да се опълчи на грубата сила на Джо, но опитът му за Адски ритник е контриран в странично тръшване в ъгъла. След това Самоанската машина заключва Coquina Clutch и Зейн губи съзнание.

Шампионката Бейли говори зад кулисите, че тази вечер е рядък случай, в който шансовете не са в полза на носителя на титлата. Бейли добавя, че ако Шарлът е състезателката, за която се представя, няма да води Дейна Брук със себе си край ринга. Ная Джакс заплашва Бейли, че ако по чудо запази титлата си тази вечер, няма да е за дълго.

 • Мач за Отборните титли на Raw: Карл Андерсън и Люк Галоус (c) побеждават Ензо Аморе и Големия Кас чрез туш.
  Андерсън а Галоус изолират Аморе от партньора си. Когато Кас най-накрая успява да се включи в действието, мачът се превръща в хаос, който се разпилява извън ринга. Андерсън забожда ритник в лицето на Аморе и прави опит за туш. Ензо поставя крака си на долното въже, но Галоус бързо го отблъсква, преди съдията да забележи и тушът е отбелязан.

Мик Фоли говори със Стефани МакМеън по телефона. Стефани му казва, че няма да успее да дойде тази вечер и трябва да внимава мачовете за Женската титла и за Вселенската титла да минат по план.

 • Саша Банкс побеждава Ная Джакс чрез туш.
  Саша успява да изненада Ная, като прави опит за туш с мост и в последния момент се придържа за долното въже, за да го задържи. Ная Джакс е шокирана след загубата си срещу Банкс.

Русев и Джиндър Махал се запътват към ринга, но преди да се разбере чий мач е първи, двамата се сбиват. Боят е прекъснат от Сезаро и партньора му Шеймъс, защото Швейцарският Супермен е опонентът на Махал.

 • Сезаро побеждава Джиндър Махал чрез туш.

След мача Русев пребива Махал, но е прекъснат от собствения си опонент, Грамадата.

 • Грамадата побеждава Русев чрез туш.
  Русев пробва да заключи Аколадата, но Грамадата я контрира и изхвърля Русев от ринга. При връщането си изяжда Задушаващо тръшване. Грамадата обаче не приключва, преди да довърши Русев с още две Задушаващи тръшвания и най-накрая с Нокаут удар.
 • Мач за Титлата в лека категория: Невил (c) побеждава „Джентълмена“ Джак Галагър чрез туш.
  Невил пробва Суперплекс, но Галагър го контрира и на свой ред пробва същата хватка. Шампионът го отблъсква, след което го довършва с Червената стрела.

Пол Хейман дава интервю зад кулисите, в което напомня, че независимо кой спечели главния мач тази вечер, Брок Леснар ще е победител, тъй като ще спечели титлата на WrestleMania. Присъствието на Хейман намеква, че Леснар също може да е наоколо.

Новият ден представя пред публиката новата си машина за сладолед, която обещават, че ще продължим да виждаме до WrestleMania.

 • Роман Рейнс побеждава Брон Строуман чрез туш.
  След продължителен побой, Рейнс взима надмощие, когато Строуман се засилва за Ботуш, но Рейнс се отмества и Строуман се озовава извън ринга с ранен крак. Рейнс излиза от ринга и пробва Копие, но Строуман го хваща и го поваля с Тичащо тръшване през коментаторската маса. Когато мачът се връща на ринга, Рейнс поваля Строуман с Копие, но не успява да отбележи туш. Два поредни Суперменски удара също не са достатъчни, за да довършат гиганта. Строуман пробва отчаян ход от горното въже, но Рейнс се отмества и избягва сблъсъка, след което довършва опонента си с Копие.

Мик Фоли предупреждава Самоа Джо зад кулисите да не се намесва в мача на Оуенс.

Шарлът прогонва Дейна Брук за мача си за Женската титла.

 • Мач за Женската титла на Raw: Бейли (c) побеждава Шарлът чрез туш.
  В изключително оспорван мач, Бейли успява да се повдигне след Естествения подбор и да избегне опит за Цифрата Четири от страна на Шарлът. Когато бившата шампионка се запътва към горното въже, Саша Банкс се появява и я разконцентрира, позволявайки на Бейли да забоде Bayley-to-Belly Суплекса извън ринга. Обратно на ринга, Шарлът се опитва да тушира Бейли като държи екипа й, но Саша посочва измамата й на съдията. Бейли след това довършва Шарлът с още един Bayley-to-Belly Суплекс. Поредицата от PPV победи на Шарлът приключва!
 • Мач за Вселенската титла: Голдбърг побеждава Кевин Оуенс (c) чрез туш – НОВ ШАМПИОН.
  Оуенс не бърза да влезе на ринга за началото на мача. Когато най-накрая се осмелява и дава знак гонгът да бъде бит, шампионът е разконцентриран от музиката на Крис Джерико. Голдбърг използва момента, за да го повали с Копие, да го довърши с Jackhammer и да го тушира, печелейки титлата за по-малко от минута.

На края на шоуто, Голдбърг празнува със семейството си, а Джерико се усмихва от рампата.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.