вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE и Mars удължават партньорството си, Snickers да бъдат изключителен представящ партньор...

WWE и Mars удължават партньорството си, Snickers да бъдат изключителен представящ партньор на WrestleMania

59

WWE и Mars, Incorporated разшириха многогодишното си партньорство в съобщение, направено по-рано днес. Snickers отново ще бъде изключителен партньор на WrestleMania 36 на Raymond James Stadium в Тампа, Флорида на 5 април.

По-долу е пълното съобщение:

Mars, Incorporated и WWE днес обявиха разширяване на дългогодишното си партньорство за 2020 г., в което Snickers отново ще служи като изключителен представящ партньор на WrestleMania, едно от най-големите спортни и развлекателни събития в света. Партньорството отбелязва петата поредна година на марката като представящ спонсор на WrestleMania, който се провежда в неделя, 5 април 2020 г., на стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, Флорида, и ще предава на живо по целия свят в 19:00 ET на награждавания WWE Network.

Разширеното партньорство ще включва три произведения на персонализирано рекламно послание, включващо WWE Superstars, промотиращи новата кампания Snickers „Fix the World“. Във видеоклиповете Суперзвездите намират своите уникални ежедневни раздразнения да бъдат решени, след като Snickers оправи света. Спотовете ще се излъчват във водещите телевизионни програми на WWE, започващи на 23 март по време на понеделник Night Raw в USA Network и 27 март по време на Friday Night SmackDown на FOX. Третото място ще излъчи по време на WrestleMania в WWE Network.

„Нашето партньорство исторически показа силата на Snickers да удовлетворява, когато WWE Superstars са гладни. Сега ние го извеждаме на следващото ниво, като поправяме нещата от ежедневието си,“ каза Джош Олкен, директор на марката, Snickers. „Радваме се да се върнем за пета година като представящия спонсор на WrestleMania, тъй като намираме нови и подходящи начини да осигурим удовлетворение на страстната база от фенове на WWE.“

„Горди сме, че си партнираме с Mars Wrigley за пета поредна година и включваме по-големи от живота личности на WWE Superstars в следващата еволюция на популярната кампания Snickers“, заяви Джон Броуди, изпълнителен вицепрезидент на WWE, глобален ръководител на отдела за продажби и продажби партньорства. „Нашето дългосрочно партньорство илюстрира уникалната способност на WWE да се свързва с феновете в нашите глобални платформи и да предоставя ценна експозиция за марки със сини чипове.“

Партньорството включва присъствие на марката Snickers на WrestleMania Axxess, петдневния интерактивен фен фестивал на WWE в Конвенционния център в Тампа, както и персонализираните спонсорства за цифрово и социално съдържание в канала на WWE.com и YouTube на WWE, който е първият най-гледан спорт канал и № 5 най-гледан канал в света. Snickers ще служи и като промоционален партньор на WWE „Extreme Rules“ събитие с плащане за преглед през юли 2020 г., а за трета поредна година ще бъде подкрепен от национална програма за търговия на дребно, достъпна във всички магазини на Dollar General за подкрепа на продажбата на co -брандирани барове за WWE Snickers. Баровете ще бъдат налични от средата на март до средата на април, докато доставките продължават.

Разширеното партньорство на WWE с Марс също ще подчертае Skittles като представителен партньор на събитието за плащане за преглед на WWE Hell in a Cell през октомври 2020 г. Скитлите ще бъдат начертано представени като част от многоплатформени медийни активи, промотиращи WWE Hell in a Cell и ще си сътрудничат с WWE за производството на съвместна марка по поръчка интеграция, която ще излъчва в ефира. В следващите месеци ще бъдат разкрити допълнителни активи за партньорство.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.