събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Issues Cease & Desist to Free Wrestling Promotion Hours After Mustafa...

WWE Issues Cease & Desist to Free Wrestling Promotion Hours After Mustafa Ali дава основен щепсел

557

WWE издаде писмо Cease & Desist до борбата за свободна борса над логото им „In Our Warehouse“, което е подобно на старото лого на WWE „In Your House“.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Собственикът на Black Label Pro Майки Блантън отиде в Twitter днес и разкри C&D.

Free Instagram Followers

„Изглежда, че правен екип от взлом на WWE изпрати поредното прекратяване и отказ. Този път да @FreelanceWres заради тяхното събитие“ In Our Warehouse „. Очевидно това ще навреди на всичките им изгледи в мрежата на WWE Network. човече, спаси империята “, туитира той.

Интересно е, че C&D на WWE дойде по-малко от 24 часа след като SmackDown Superstar Mustafa Ali туитира голям щепсел за промоцията на свободни инди. Промоцията обяви по-рано тази седмица, че ще пуска празни арени шоута с опция феновете да плащат пари от PayPal на борци като начин да помогнат на таланта да печели пари на фона на продължаващата пандемия на коронавирус. Изложбите бяха обявени за поток в IndependentWrestling.TV, излъчващ се от Академията за свободна борба, която се намира в склада на Pro Wrestling Tees в Чикаго, откъдето е Али. Али туитира щепсел на Фрийланс и заяви, че ще направи дарение, за да покрие всички изпълнители за първото събитие „В нашия склад“.

Докато туитът на Али все още е на живо, оригиналният туит на свободна практика е изтрит, тъй като съдържа логото „В нашия склад“.

Али отново туитира тази изтрита публикация и пише: „Страшни времена съществуват само когато се чувстваш като сам. Ще даря да покрия всички изпълнители, които плащат за първото събитие. Насърчавам всеки, който е в състояние да го направите, моля дарете и дайте възможност на тези невероятни изпълнители да се представят за вас. @FreelanceWres е у дома. “

Въпреки че това може да не е свързано, Али отиде в Twitter днес следобед, малко след като излязоха новини за C&D, и публикува криптично съобщение.

„Само изчакайте“, написа той, като прикачи снимка на себе си от SmackDown.

Фрилансерът вече ще излъчва „Warshouse Wars“ вместо събитието „In Our Warehouse“. Подробности можете да намерите по-долу. Можете също да видите свързаните туитове от Blanton и Ali по-долу, заедно с екранна снимка на изтритата публикация от Freelance и преглед на логото, което използват:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.