събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE издание на изявление за това дали борци и персонал се тестват...

WWE издание на изявление за това дали борци и персонал се тестват за коронавирус

62

WWE потвърди в ново изявление пред Sports Illustrated, че всички таланти и персонал на компанията са длъжни да участват в медицински прегледи преди да влязат в WWE Performance Center в Орландо, поради пандемията на коронавирус.

WWE издаде следното изявление в отговор на въпрос дали талантът и персонала се тестват за вируса COVID-19:

"В консултация с медицинския директор на WWE д-р Maroon, асоциираният медицински директор на WWE д-р Дюгас и лекаря на рингайд д-р Westerfield, като най-добра практика и предпазна мярка всички изпълнители и персонал на WWE са длъжни да участват в медицински прегледи преди да влязат в учебния център на WWE , който сега работи като затворен набор. "

Free Instagram Followers

Освен това SI съобщава, че WWE е създала серия от протоколи, базирани на насоки от Световната здравна организация (СЗО) и Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), за да се намалят до минимум рисковете и да се защитят нейните изпълнители и персонал. Поради липсата на тестове за нуждаещите се, източници на WWE, близки до ситуацията, съобщават на SI, че WWE не тества хора, които не проявяват никакви симптоми или са безсимптомни.

Както бе отбелязано по-рано днес на тази връзка, залата на WWE на известния Джери Лоулър разкри в ново интервю, че всички са си взели температурите преди да влязат в центъра за представяне преди RAW в понеделник.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.