понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE издание на изявления за отмяна на коронавирус, отменящ бизнеса и събитията

WWE издание на изявления за отмяна на коронавирус, отменящ бизнеса и събитията

68

Светът на спорта е обърнат наопаки тази седмица с НБА, МЛС, NCAA, НХЛ и други лиги, обявяващи или отлагането или отмяната на сезоните им поради Коронавируса.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

WWE потвърди само една промяна досега поради пандемията, която се движи в петък на събитието SmackDown от Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган, към WWE Performance Center в Орландо, Флорида, без публика.

Free Instagram Followers

Предстоящото събитие на живо в Madison Square Garden по-късно този месец се очаква да бъде отложено или отменено, докато статутът на WrestleMania 36 е в ефир.

WWE издаде изявление относно Коронавируса и въздействието върху неговия бизнес. Те отбелязаха, че имат „значителни финансови ресурси, както наличните парични средства, така и дълговият капацитет, който в момента възлиза на повече от 0,5 милиарда долара“. Те казаха, че пандемията може да навреди на бизнеса им по няколко начина, включително продажбата на билети за събития на живо и продажбата на стоки на тези събития. Те добавиха, че „могат да бъдат насочени да отменят, отложат или преместят определени предстоящи събития и броят на тези промени засега не е известен“.

Можете да разгледате пълното изявление по-долу:

Изявление на WWE относно потенциалното въздействие на COVID-19

WWE (NYSE: WWE) представи днес перспектива относно потенциалното въздействие на COVID-19 върху финансовите резултати на компанията.

WWE разполага със значителни финансови ресурси, както наличните парични средства, така и дълговият капацитет, който в момента надхвърля 0,5 милиарда долара, за да се справи с предстоящите предизвикателства. Основите на бизнеса на компанията остават силни, отразявайки страстта на феновете на WWE и качеството на съдържанието му. Ръководството продължава да вярва, че Компанията е в добра позиция да се възползва максимално от променящия се медиен пейзаж и увеличаващата се стойност на правата на спортове на живо в дългосрочен план.

Здравето и безопасността на феновете, изпълнителите и служителите на WWE са основни приоритети на компанията, а ръководството следи внимателно ситуацията в страната и в международен план.

Потенциалното въздействие на COVID-19 и съответните промени в начина на функциониране на WWE могат да повлияят неблагоприятно върху бизнеса на компанията, включително, но не само, продажбите на билети за събития на живо и продажбата на стоки на тези събития. Трябва да се отбележи, че Дружеството може да бъде насочено да отменя, отлага или премества определени предстоящи събития и броят на тези промени понастоящем не е известен. Понастоящем Дружеството не е в състояние да определи количественото финансово въздействие на COVID-19, но финансовото въздействие върху Дружеството може да е значително. Съответно, Дружеството оттегля своите предварително обявени насоки за първото тримесечие и пълната година през 2020 г. поради увеличената несигурност на финансовото въздействие на COVID-19 върху компанията.

„Докато оставаме ангажирани с домакинството на WrestleMania на стадион“ Реймънд Джеймс „в неделя, 5 април, ние поставяме планове за действие при извънредни ситуации, в случай че то бъде отменено от държавни служители, граждански власти и / или местни места“, каза WWE. „Здравето и безопасността на нашите фенове, изпълнители и служители са нашите основни приоритети и следим внимателно ситуацията с нашите партньори и правителствени служители в Тампа Бей.“

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.