WWE изпитват интерес да купят Ring of Honor

524

WWE са отправили предложение към Ring of Honor за закупуването на компанията. Винс МакМеън и Трите Хикса са имали три отделни срещи с ръководството на Sinclair Broadcasting по темата – една през януари, една в края на февруари и третата – миналата седмица.

Първоначалните намерения на WWE били да закупят медийната библиотека на ROH и договорите с кечистите, което щяло да сложи край на компанията такава, каквато я познаваме. Наскоро обаче била подхвърлена друга идея – NXT да „слезе в йерархията“ и да служи като място за изграждане на таланти, а ROH да бъде като сегашното NXT – място, където по-опитните да получат последен тренинг.

За кечистите на ROH, това би значело, че звездите с дългосрочни договори, като Джей Лийтъл и The Young Bucks, биха били прехвърлени във WWE като част от потенциалната продажба. Също така, това би означавало анулиране на споразумението за сътрудничество между ROH и New Japan Pro Wrestling, които WWE виждат като основния си конкурент в световния кеч.

Free Instagram Followers

Важно е да се отбележи, че Sinclair Broadcasting, които държат по-голямата част от ROH, нямат амбицията да вливат сериозен финансов ресурс в компанията. Причината да я закупят била ниската цена за голямото количество съдържание за телевизионните им канали. Ръководството на Sinclair ще се срещне с това на WWE лично преди WrestleMania.

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.