Кейн

2131

Kane

Истинско име Глен Джейкъбс
Бойни имена Кейн, Огромната червена машина, Младият Дизел, страшния съд
Роден 26 април 1968 г, Ноксвил
Височина 213 см
Тегло 150 кг
Коронна хватка Задушаващо тръшване


Всъщност Глен Джейкъбс съвсем не е този, който се крие зад червено черната кожа на маската. Кейн е изчадие от ада. В живота обаче 38-годишният здравеняк е щастливо женен мъж, който живее спокоен и уседнал живот с жена си и двете си доведени тинейжърки. В дома си в Шейди Гроув, Тенеси, семейството гледа пет кучета.

Глен винаги е изглеждал голям за възрастта си. Завършва колеж в Мисури с диплома по английски, спечелвайки стипендия като баскетболист.
Баща му е служил във Военно-Въздушните сили, затова Глен е роден в Мадрид, Испания, но отрасва в Стейнт Луис, Монтана. Там започва и работа в дом за стари хора. Негов колего го навива да опитат силите си на професионалния ринг. Някаде около 150 души гледат първият му мач в една банкетна зала, който той губи.
„Веднага разбрах, че това е призванието ми“ , казва днес Кейн. „Бях малко нашпрегнат на първият си мач, но мисля че се справих добре. След боя се прибрах вкъщи и изгледах записа няколко пъти и поисках пак да го направя.“

Free Instagram Followers

Той продължава работата си в дома и се бори през уикендите под бойното име „Страшния съд“. Когато анганжиментите му на ринга се увеличават, напуска работата и се отдава на кеча. Шлифова уменията си в школа по кеч в Флорида. Скоро съдбата го изпраща в Япония, Пуерто Тико и Доминиканската република.

„В първите години на ринга печелех по около 10 долара на мач“, казва Кейн. „Понякога дори не ни плащаха.Но ние се борехме защото обичахме кеча. Най-тежкото беше, когато промоутърът ни прати в Доминиканската република, а той самият въобще не се появи. За пръв път отивах в чужбина и бях доста изнервен. Не ми платиха нито цент. Трябваше сами да се грижим за себе си. По това време едва не се отказах“, спомян си днес Кейн.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.