неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Live Event смесен поради коронавирус, актуализация при завръщането на WWE в...

WWE Live Event смесен поради коронавирус, актуализация при завръщането на WWE в MSG, бележка на RAW от понеделник

71

Неделното събитие на WWE на живо, насрочено за центъра на Covelli в Йънгстаун, Охайо, беше отменено поради пандемията на коронавирус.

Арената издаде имейл до притежателите на билети по-рано днес и заяви, че събитието на живо в WWE, насрочено за неделя, 15 март, е отменено поради новата поръчка на губернатора на Охайо Майк Деуин, която забранява събирания с повече от 250 души, които се очакват. Изявлението също е туитвано, както се вижда по-долу. Арената предлага възстановяване на средства, които вече са закупили билети, но не е обявена дата на грим.

В актуализация на евентуална промяна за събитието на живо в WWE, насрочено за неделя, 22 март от Madison Square Garden в Ню Йорк, това събитие няма да се състои. Кметът на Ню Йорк Бил ДеБлазио обяви извънредно положение днес поради избухването на COVID-19 и се очаква забрана за събития или събирания с 500 или повече души. DeBlasio заяви пред медиите на пресконференцията, че извънредното състояние може да продължи с месеци.

Free Instagram Followers

MSG не е коментирал събитието на живо от WWE и датата остава на двата календара, но легендарното място направи следното изявление в подкрепа на губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо и обявените днес ограничения:

„Компанията Madison Square Garden подкрепя решението на губернатора Куомо относно местата в Ню Йорк. Насърчаваме ви да посетите този сайт, който ще бъде вашият източник за допълнителни подробности за нашите бъдещи събития, които ще актуализираме редовно, когато стане налична повече информация.“

Официална актуализация на шоуто на MSG трябва да излезе скоро и ние ще ви държим в течение. Това е събитието на живо в MSG, което бе предвидено да представи специална изява от WWE Hall of Famers DX.

Все още има две събития на живо WWE NXT, насрочени за този уикенд – петък във Венеция, Флорида и събота в Дейтона Бийч, Флорида. RAW понеделник от PPG Paints Arena в Питсбърг, Пенсилвания, все още е включен в този текст. WWE Hall of Famer Steve Austin, WWE Hall of Famer Edge, The Undertaker и други са насрочени за специалното издание на RAW „3:16 Day“ на Остин. PPG Paints Arena все още има RAW списък и не е коментирал никакви потенциални промени. Те все още бяха включили външния вид на Undertaker от вчера.

Следете за актуализации за повече промени в WWE поради пандемията на коронавирус. Можете да посетите тази страница, за да видите различните актуализации на огнището и как това се отразява на WrestleMania 36, SmackDown тази седмица, международни състезания по борба и много други.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.