понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Main Event Recap: Aleister Black в действие, Angelo Dawkins Vs. Мърфи

WWE Main Event Recap: Aleister Black в действие, Angelo Dawkins Vs. Мърфи

89

Видеото за откриване на Main Event започва шоуто след обичайния WWE подпис. Aleister Black прави своя вход, тъй като Байрън Сакстън и Мики Джеймс влизат в коментар в WWE Performance Center. Леон Руф вече е на ринга.

Aleister Black срещу Leon Ruff

Блек седи в средата на ринга. Ruff тича към Черно, Black се търкаля назад и настрани. Черно кипва до краката му. Руф тръгва за ритник, Блек хваща крака. Черният върти Руф наоколо и удря Черната маса върху него. Черни пинове Ruff за трите броя.

Free Instagram Followers

Победител: Aleister Black

Показва се резюме от SmackDown, представящо конфронтацията между Джон Сина и Брей Уайат.

Показва се резюме от RAW, включващо подписването на договор за Undertaker и AJ Styles по отношение на тяхното WrestleMania Match.

Шампионът на RAW Tag Team Анджело Докинс (с шампион на RAW Tag Team Montez Ford) и Мърфи (с Akam) правят своите входове. Това може да е първата седмица, в която Main Event има повече мачове от RAW.

Анджело Докинс срещу Мърфи

Мърфи се заключва в талията на Докинс. Докинс отстъпва Мърфи в ъгъла. Мърфи натиска Докинс. По-късно в мача Мърфи хуква към Докинс в ъгъла. Докинс изхвърля Мърфи над горното въже до престилката на пръстена. Мърфи удря Енсигури на Докинс. Мърфи се изкачва на завой. Мърфи се свързва с двойни колене към Доукинс. Мърфи забива Доукинс за два броя. Акам натиска „Форд“ на пръстена. „Форд“ спира опит за дрехи от Akam. Ford superkicks Akam. Мърфи изпраща Форд в бариерата на пръстена. Мърфи се връща на ринга. Докинс удря Сит-аут Powerbomb на Мърфи. Доукинс изкарва Мърфи за победата.

Победител: Анджело Докинс

Показва се резюме от RAW, включващо вградената промоция на Edge.

Преглед от RAW е показан, за да затвори шоуто с участието на Stone Cold Steve Austin, който атакува Байрън Сакстън и пие бира с женската шампионка на RAW Беки Линч.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.