вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Main Event Recap: Shelton Benjamin & Humberto Carrillo в действие, Ricochet...

WWE Main Event Recap: Shelton Benjamin & Humberto Carrillo в действие, Ricochet Vs. Ерик Янг

59

Видеото за откриване на Main Event започва шоуто след обичайния WWE подпис. Рикошет прави своя вход, когато Байрън Сакстън и Мики Джеймс влизат в коментар. Ерик Йънг прави входа си.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Рикочет срещу Ерик Йънг

Free Instagram Followers

Те се заключват преди размяна на слушалки. Рикошет търкаля Младите нагоре за двама. Младите ритници Рикошет в средната секция. Младият отрязва главата на Рикочет от горната гребена. Рикошет пази опит за дрехи от Янг. Рикочет удари Янг. По-късно в мача Рикочет рита Йънг в лицето. Младите се търкалят от ринга. Рикошет удря Сентън над горното въже на Янг на рингайд. Рикошет хвърля Младите на ринга. Рикошет се изправя Йънг в позиция на Огненият човек, преди да го удари в коляното. Рикошет се изкачва на реверсите. Рикошет удря 630 на Янг. Рикошет забива Йънг за трите броя.

Победител: Рикошет

Показва се резюме от RAW с участието на женската шампионка RAW Беки Линч в ринга.

Показан е резюме на Дрю Макинтайър, побеждаващ Ерик Роуан в RAW.

Умберто Карило и Шелтън Бенджамин правят входовете си.

Умберто Карило срещу Шелтън Бенджамин

Те се заключват преди смяната на китките. Бенджамин удря модифицирано влачене на ръцете на Карило. Бенджамин се заключва в прекъсвач на ръцете на Carrillo. Карило получава почивка на въже. По-късно в мача Карило удря DDT на Бенджамин на рингайд. Карило хвърля Бенджамин на ринга. Карило се изкачва на завой. Карило тръгва за Луна, Бенджамин се изтървава, когато Карило се приземи на краката си. Карило тръгва за трамплин на второто въже, Бенджамин го забива на постелката.

Бенджамин се заключва в прекъсвач на ръцете на Carrillo. Карило прекъсва подаването с опит за щифт за два броя на Бенджамин. Карило хвърля опит за линия на дрехи от Бенджамин. Carrillo удари Springboard ритник в лицето от второто въже на Benjamin. Карило отново се изкачва на завой. Карило се удря в лунен крак на Бенджамин. Карило избива Бенджамин за победата.

Победител: Умберт Карило

Показан е резюме на сегмента Firefly Fun House на Брей Уайат от SmackDown.

Показва се резюме от RAW, за да се затвори шоуто с участието на Edge, който атакува MVP и доставя RKO на Randy Orton.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.