WWE не говори с бившия генерален мениджър поради външния вид на AEW

65

От създаването на All Elite Wrestling идеята за война между AEW и WWE е омаловажена, но е ясно, че и двете марки обръщат внимание една на друга.

WWE блокира таланта, за да се увери, че те не изскачат кораб и изглежда, че появата на бивш генерален мениджър по програмирането на AEW протри погрешен начин някои служители на WWE.

По време на неотдавнашен епизод на подкаста си Вики Гереро отбеляза, че тя поиска да интервюира някои WWE Superstars за шоуто си, но след като се появи в AEW Dark WWE прекъсна цялата комуникация с нея.

Free Instagram Followers

„Имам подкаста сега и бях помолил да интервюирам някои Superstars за моя подкаст, и те разбраха, че отидох в AEW и сега дори не говорят с мен. Между мен и вас (Дейвид Беноа) те не ми се обаждаха две години, не съм чувал от тях, какво очакваха от мен? Просто да седна тук и да чакам да се обадят, за да мога да свърша някаква работа? Обичам борбата. Обичам да работя на ринга. И ако някой ми даде възможност да отида да се покажа и да се забавлявам, тогава би трябвало да мога, защото не съм задължен пред никого. Видях, че съм в **** Cheerios, така да бъде. “

Vickie Guerroro години наред беше основен елемент в програмирането на WWE, а също така е и зала на известността, но не звучи така, че скоро да я видим в WWE програмирането.

H / T Cultaholic

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.