събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Nixes два мача от WrestleMania 36 карта, WrestleMania да бъде записан?

WWE Nixes два мача от WrestleMania 36 карта, WrestleMania да бъде записан?

64

Имаше много спекулации за WWE, евентуално смяна на картата WrestleMania 36 сега, когато тя се излъчва от WWE Performance Center и други „множество места“ без тълпи, вместо от Raymond James Stadium, както първоначално беше планирано. Останалите места все още не са обявени, но WrestleMania 36 е планирано да излъчи в събота, 4 април и неделя, 5 април в 19:00 ET чрез плащане за преглед и WWE мрежата.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

В един момент WWE имаше планирани 16 мача за картата на WrestleMania 36 , но не сме сигурни дали това все още е планът. Протоколите за борба с Pro Wrestling Sheet WWE им потвърдиха, че 7-тата годишна битка за Андре Гигантски мемориал и 3-тата годишна битка за крал на WrestleMania няма да се проведе тази година, като начин да се помогне да се ограничи броят на Superstars, които се събират на ринга. Това е друга промяна, направена поради пандемията на коронавирус.

Free Instagram Followers

Двата бойни рояла са изтеглени от картата на WrestleMania 36 като още един начин да се спазват указанията и препоръките от CDC (Центрове за контрол и превенция на заболяванията) и други местни власти, доколкото е възможно, докато произвеждат голямото събитие. Това е една от многото предпазни мерки, които служителите на WWE предприемат по време на WrestleMania 36, за да помогнат за „изравняване на кривата“ на фона на огнището на COVID-19.

Както бе отбелязано по-рано на тази връзка, WWE издаде изявление пред Sports Illustrated, потвърждаващо, че всички таланти и персонал, влизащи в техните затворени комплекти, са длъжни да участват в медицински тестове. Все още няма дума за това къде ще бъдат тези други местоположения, но по-рано днес беше съобщено, че по-голямата част от съдържанието на WrestleMania 36 ще се снима от центъра за изпълнение, докато някои „мачове на мачове“ ще се провеждат на друго място.

В тази връзка служителите на WWE планират понастоящем „амбициозен“ график за записване, който ще ги получи чрез WrestleMania 36, според POST Wrestling. Планът към днешна дата е да заснемете епизодите на останалите епизоди на RAW и SmackDown, водещи до WrestleMania 36. Все още няма дума за това кога ще се извършат тези подслушвания. Съобщава се, WWE ще продължи с SmackDown тази седмица на FOX, с участието на домакина WrestleMania Роб Gronkowski и подписването на договора за Roman Reigns срещу WWE Universal Champion Бил Голдбърг, но след това ще заснеме епизодите на 23 и 30 март на RAW, плюс 27 март и 3 април издания на SmackDown

Един източник посочи за POST, че те също очакват WWE да заснеме и двете нощи на WrestleMania 36 през следващата седмица, което означава, че The Grandest Stage of The All няма да излъчи на живо 4 и 5 април. Друг източник не беше сигурен дали това ще се случи , Ако WWE направи касета и през двете нощи на WrestleMania 36, тогава предстоящият график за подслушване ще включва два епизода на RAW, два епизода на SmackDown и две нощи на WrestleMania. Все още няма дума за това как телевизионните предавания на WWE NXT ще влязат в това.

По отношение на картата WrestleMania 36 , източник, посочен за POST, че единствените промени в планираната карта е елиминирането на двата бойни рояла, както бе отбелязано по-горе. Останалите планирани срещи са предвидени да се проведат през двете нощ, като някои мачове все още не са обявени по телевизията.

Както бе отбелязано по-рано, уебсайтът на WWE изброява следните мачове за събота вечер и неделя вечер, но трябва да се отбележи, че WWE не е обявила официално състави за всяка вечер, поне от това писане:

СЪБЪТ, АПРИЛ 4
* Дрю Макинтайър срещу WWE шампион Брок Леснар
* Charlotte Flair срещу WWE NXT шампионка за жени Rhea Ripley
* The Undertaker vs. AJ Styles
* Кевин Оуенс срещу Сет Ролинс

НЕДЕЛЯ, 5 АПРИЛ
* Роман цари срещу универсалния шампион на WWE Бил Голдбърг
* Шайна Базлер срещу шампионката за жени на RAW Беки Линч
* Джон Сина срещу „The Fiend“ Брей Уайат

Важно е да се отбележи, че WWE не е обявило официално кои мачове ще излъчват всяка вечер. Докато на уебсайта на WWE тези мачове са изброени за събота и неделя, местоположението е едно и също за всеки мач – Performance Center. Това трябва да се промени, след като обявят тези други места.

Следете актуализации за WrestleMania 36.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.