WWE NXT (31.05.17) – Защо, Томасо, защо?

520

Резултатите са от епизода на WWE NXT на 31 май 2017 г., записан предварително във Full Sail University във Флорида.

Томасо Чампа се докарва до ринга на патерици и обяснява, че сам е решил да се бие на NXT Takeover: Чикаго въпреки контузията си. В мача със стълби обаче Чампа усетил, че коляното му поддава и осъзнал, че контузията е сериозна, а през това време феновете се приготвят да го заменят. На края на мача Чампа осъзнал, че някой ден и Джони Гаргано ще го замени по същия начин, затова взел нещата в свои ръце. Ако Чампа ще отсъства, Джони заслужава същата съдба. „Сицилианският психопат“ заявява също, че рингът е незаменим, самият той е незаменим, Джони също. Феновете са тези, които са заменими. В края на сегмента Чампа уверява публиката, че когато се завърне от контузията си ще бъде най-опасният кечист в NXT. Том Филипс потвърждава, че Чампа се нуждае от сериозна операция на коляното, а за състоянието на Гаргано липсва информация, тъй като не е говорил с никого.

Free Instagram Followers

  • Британският шампион Пийт Дън побеждава Дани Бърч чрез туш.
    Шампионът печели мача с Горчивия край, след което взима микрофон и заявява, че въпреки че Тайлър Бейт е бил първият носител на титлата, историята ще запомни, че британският бранд на WWE е започнал с Пийт Дън.

Кайла Бракстън опитва да вземе интервю от Кадифената мечта, но новакът отвръща, че „аурата“ не е адекватна и отменя интервюто.

  • Цезар Бонони побеждава Андраде „Сиен“ Алмас чрез туш.
    Алмас доминира през по-голямата част от мача, но Бонони изненадващо контрира опит за суплекс в успешен туш. Алмас обмисля да излее гнева си върху Бонони със стоманен стол, но решава, че не си заслужава и си тръгва.

Били Кей и Пейтън Ройс се опитват да запишат промо в тренировъчния център на WWE, но Ембър Муун влиза в кадър и проваля записа. Австралийките се подиграват на Муун за контузията й, но в този момент треньор я кара да подпише медицинското си освобождаване.

Виждаме запис от преди шоуто, в който Хидео Итами и Кашъс Оно си стискат ръцете след гневния изблик на японеца от миналата седмица. Изглежда че двамата са сдобрени.

  • Кашъс Оно и Родерик Стронг побеждават Sanity (Ерик Йънг и Александър Уълф) чрез туш.
    Килиън Дейн се опитва да се намеси на страната на партньорите си от Sanity, но No Way Jose се притичва на помощ и го неутрализира. Това позволява на Стронг да забоде Края на мъката на Йънг и да го тушира.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.