WWE NXT (8/15/22.03.17) – Спойлери

417
WWE NXT Logo

ВНИМАНИЕ! ТУК СЕ РАЗКРИВАТ РЕЗУЛТАТИ ОТ ВСЕ ОЩЕ НЕИЗЛЪЧЕНИ МАЧОВЕ. АКО НЕ ИСКАТЕ СПОЙЛЕРИ, НЕ ЧЕТЕТЕ НАДОЛУ!

Резултатите са от записите на WWE NXT, провели се на във Full Sail University във Флорида на 22 февруари 2017 г. Някои от мачовете не са за телевизия, като други са записани в разбъркан ред.

Епизодът за 8 март:

Free Instagram Followers

SAnitY дръпнали промо на големия екран, в което обсъдили изборите на Тай Дилинджър и лошата съдба, която сполетява приятелите му заради него. Ерик Йънг заявил, че Дилинджър трябва да се изправи срещу него сам. Ако не го направи, SAnitY се зарекли да „изгорят света“.

Елайъс Самсън се опитал да изпълни песен пред публиката, преди да бъде прекъснат от Кашъс Оно. Оно заявил, че и при неговото излизане, и при това на Самсън, публиката скандира „Oh No!“. Самсън се опитал да продължи изпълнението, но Оно го спрял и заявил, че това с музиката просто не сработва. Самсън отговорил, че това, което не е сработило е първият му опит да пробие в NXT. Оно предизвикал Самсън на мач, в който загубилият напуска NXT.

Дилинджър vs. Йънг не се е провел, след като SAnitY се появили с пребития Родерик Стронг. No Way Jose се появил в помощ на Дилинджър, но двама също не били достатъчни, за да отблъснат групировката. Дилинджър и Jose били наказани от Йънг и последователите му.

 • Андраде „Сиен“ Алмас победил ХоХо Люн.
 • Загубилият напуска NXT: Кашъс Оно победил Елайъс Самсън.
  След мача, феновете пеели „Довиждане“, докато охраната ескортирала Самсън вън от залата, а Оно счупил китарата му.
 • Ембър Муун победи Били Кей.
  Били Кей поела опасно изглеждащо Затъмнение от Ембър Муун, в резултат на което може да е претърпяла контузия. При напускането придържала врата си и плачела.

Възраждането (Даш Уайлдър и Скот Доусън) се появили за мач срещу Братята Ийли, но били изненадани от Авторите на болката, които искали да накажат Възраждането. Даш и Доусън избягали преди да пострадат.

 • Тъкър Найт и Отис Дозович победили Майк Маршал и Джонатан Ортагън.
 • Ники Крос победила Мейси Естрела.
  След мача, Дилинджър и No Way Jose нападнали SAnitY, но отново били доминирани от многобройната групировка.

Епизодът за 15 март:

 • Андраде „Сиен“ Алмас победил Они Лоркан.
 • Шампионката при жените Аска победила Присила Зунига.
  Аска изпратила брутално послание към претендентката Ембър Муун.
 • Отборните шампиони на NXT Авторите на болката (Акам и Резар) победили Братята Ийли.
  След мача, шампионите били конфронтирани от DIY (Джони Гаргано и Томасо Чампа), които настояли за реванш за отборните титли. Членовете на Възраждането също се появили. Сегментът довел до анонса на троен мач за отборните титли за предстоящия NXT Takeover: Орландо.
 • SAnitY vs. Тай Дилинджър, Родерик Стронг и No Way Jose приключил без победител, след като мачът се превърнал в хаотичен бой.

Епизодът за 22 март:

 • Даш Уайлдър победил Джони Гаргано и Отборният шампион на NXT Акам в троен мач.
  Уайлдър спечелил с помощта на партньора си Скот Доусън.
 • Мач за титлата на NXT: Боби Рууд (c) победил Кашъс Оно.
  Рууд спечелил след като използвал въжетата на ринга в своя полза и довършил опонента си с Великолепното ДДТ.
 • Шинске Накамура победил Ти Джей Пъркинс.
  След мача се появил Рууд и заявил на Накамура, че има две секунди да напусне ринга, иначе ще пострада. Андраде „Сиен“ Алмас атакувал Накамура. Двамата с Рууд пребивали японеца, когато изненадващо да се появи бившият Вселенски шампион Фин Балър. Балър уравновесил силите, разчистил ринга и заявил, че много скоро ще си върне това, което е негово.

Източник: Gerweck.NET

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.