вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT И EVOLVE Stars губят на RAW, Triple H в NXT...

WWE NXT И EVOLVE Stars губят на RAW, Triple H в NXT сегмент с Tommaso Ciampa и Johnny Gargano

70

– Суперзвездите на WWE NXT Брендан Винк и Шейн Торн направиха своите RAW дебюти в този епизод на тази вечер от WWE Performance Center. Както се вижда във видеото по-горе, бившият член на TM61 и големият човек Vink загубиха мач без титла от RAW Tag Team Champions The Street Profits в шоуто тази седмица.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– WWE обяви, че Джони Гаргано и Томазо Чиампа ще се появят в телевизионния епизод на NXT тази сряда, за да обяснят последните си действия в Центъра за изпълнение на WWE, когато се скараха по цялата сграда и унищожиха имущество. Беше отбелязано, че те ще трябва да отговорят на Triple H в шоуто в сряда.

Free Instagram Followers

– Борецът EVOLVE също работи тази вечер RAW в мрежата на САЩ, тъй като Леон Руф загуби бърз мач на скуош от Алестър Блек. Докато това беше дебютният мач на Ruff с червен бранд, това беше реванш от миналия седмичен епизод на WWE Main Event, тъй като Черният го мачка и в това шоу.

По-долу са показани няколко кадри от тази вечер мачът Ruff срещу Black по RAW от WWE Performance Center, заедно с бърз клип от мача за Main Event от миналата седмица:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.