понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE NXT, PWG, DEFY и WXW обявени промени в графика поради коронавирусната...

WWE NXT, PWG, DEFY и WXW обявени промени в графика поради коронавирусната пандемия

106

Тази вечер събитието на живо WWE NXT във Венеция, Флорида е отменено поради пандемията на коронавирус. Съботното събитие на живо в NXT в Дейтона Бийч, Флорида също беше отменено поради избухването на COVID-19.

wXw в Германия обяви в Twitter, че тяхното събитие за отмъщение за 16 карата, насрочено за събота, 4 април в Тампа, Флорида по време на WrestleMania 36 Week, е наложено заради 30-дневната забрана за пътуване между САЩ и Европа, издадена от президента Тръмп поради огнището. wXw отбеляза, че промоцията и талантите няма да могат да влязат в страната. Предлагат се възстановявания.

DEFY Wrestling също обяви в Twitter, че тяхното събитие „Defyant Ones“, насрочено за неделя, 29 март в района на Сиатъл, е било отменено поради избухването. Промоцията ще се свърже скоро с феновете с допълнителни подробности.

Free Instagram Followers

И накрая, партизанката Pro Wrestling издаде изявление тази седмица, за да обяви отлагането на събитието им „Kobe“, насрочено за 29 март. Събитието беше насрочено за театър Globe в Лос Анджелис и трябваше да почете покойната легенда на НБА Коби Брайънт.

Следете актуализации относно промените в графика за борба на фона на пандемията на коронавирус. Можете да видите свързаните изявления по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.